GTA San Andreas:po 4 hodinách hraní nejde spustit!!!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blackmaster
Nováček
Nováček

GTA San Andreas:po 4 hodinách hraní nejde spustit!!!

Příspěvek od Blackmaster »

Zdrawim pařany, asi po 4 hodinách hraní této pekelně dobré hry my naskočila chyba: gta_sa.exe došlo k chybě,taková ta tabulka jak káte na výběr jestli chcete odeslat zprávu o chybách výrobci nebo neodesílat.Kámošovi to hodilo tu samou chybu a přeinstaloval to a zase mu to fachčilo, ale mě bez výsledku.Už sem to několikrát přeinstalovala pořád nic,když poklepu asi 10x na spouštěcí ikonu, tak to hodí zase tu samou chybu (viz. nahoře)!

Mockrát dík za odpověd!!

AMD Athlon 64 3200+ venice MicroStar K8N neo4platinum,MSI Ati radeon X800XL,kingstom 2x512 CL 2.5,Segate Barracuda 200GB 7200.8....... :(
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

máš to original? :-D jestli ne tak je špatny cr... :roll:
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

cr89azy píše:A pokud nemas original, tak LOCK :lock: :wink:
ty hele, nechces dat pokoj s tim lockvoanim? pokud se nepletu ses tady ten posledni kdo ma pravo lockovat a tohle je spis jen prachsprostej posthunt :x

2autor: zkus nejnovejsi ovladace od vseho (grafika, zakladka...) podivej se jestli se ti neco neprehriva , projed pc memtestem /prime95 .
0118 999 881 999 119 7253
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

máš cd/dvd (GTA SA) při spuštění v mechanice? :)
a když to nebude tohle tak zkus smazat z dokumentu toto: gta_sa.set
Naposledy upravil(a) Bomba dne úte 12. črc 2005, 16:32, celkem upraveno 1 x.
Slander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slander »

Mě se toto stalo kdyz jsem si chtel udelat vlastni cestinu :) . ve slozce text jsem otevrel soubor s anglictinou v pozn. bloku a ulozil. Pak jsem chtel spustit hru a hle! ta samá chyba :D .
Reinstal to spravil
NB Acer Aspire 1362LMi Procesor:AMD Sempron 2800+ Deska:Aspire 1360 Paměti:2x Hyundai 256MB CL2.5 GK:nVidia GeForce FX Go 5200 64MB nesdílená Pevný disk:Hitachi 60GB 4200ot. DVD+-RW:TS-L532A - DVD+-R/RW a CD-R/RW Síť WiFi 802.11 b/g

PC 1Procesor:Intel Pentium 3,0GHzDeska:ASUS P4R800-V deluxe Paměti:2x A-data 512MB DDR400 3.0 dual-channel GK:HIS Excalibur ATi Radeon 9550 256MB Pevný disk:WD 60GB CD-RW:LG 52x32x52x Síť WiFi ASUS WL-138g

PC 2Procesor:Intel Pentium MMX 233@300MHz Deska:FIC VA-503+ Paměti:256MB+ 32MBGK:GeForce 4 MX440 64MB
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Ten reinstal hry nepomohl?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

cool.user píše: ty hele, nechces dat pokoj s tim lockvoanim? pokud se nepletu ses tady ten posledni kdo ma pravo lockovat a tohle je spis jen prachsprostej posthunt
Jen jsem na to chtel upozornit! :stern:
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

cr89azy píše:
cool.user píše: ty hele, nechces dat pokoj s tim lockvoanim? pokud se nepletu ses tady ten posledni kdo ma pravo lockovat a tohle je spis jen prachsprostej posthunt
Jen jsem na to chtel upozornit! :stern:
Tak neupozornuj jsi tu o trochu déle než měsíc tak nedělej, že jsi sežral Šalamounovo lejno...

Jinak ten reistal nepomohl mě to dělalo když jsem tam daval betu čestniny, ale to mě navíc zprznilo i savy...
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GTA pada..

Příspěvek od cert »

Mne sa zda ze GTA(Vice city a San Andreas) - su akosi citlive na zasahy (trainery, uprava konfigurakov). Tieto hry mi isli uplne v pohode kym som neupravil vlastnosti aut(rychlost), alebo nespustil trainer(vyskusal som ich viac) pre nesmrtelnost. Hned potom zacali GTA padat.
IN DUST WE TRUST
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

me tohle delalo! a mel jsem male napeti na RAM, zkus jim trosku pridat a mohlo by to pomoct.
Blackmaster
Nováček
Nováček

Příspěvek od Blackmaster »

Žádný zásahy sem do toho nedělal(změna rychlosti.....) a nízkym napětím operační paměti to určitě nebude,protože jiný hardwarově náročný hry mi nic takovýho nedělaj, ale skusim teda vymazat z dokumentů ten soubor a uvidíme,zatim dík!!!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“