Projekt: JOCO (skoro hotovo)
Moderátor: L4mka
- nem.p
- Začátečník
Projekt: JOCO (skoro hotovo)
Jelikoz jsem ziskal nejake ty bedynky, tak prisel cas zase neco ukutit. Nebude to nic prevratneho a snad se zadari. Zamer s ni mam asi takovy :
Nacpat do ni atx desku (uz se zadarilo), chladit co mozna nejtiseji a pokusit se o luxsnejsi vzhled. Barva by mela byt bila s oranzovymy doplnky. Barevnou inspiraci jsem nasel v mobilu od SE 800w tusim. Ten sice nevlastnim, ale libi se mi. Jinak slovo JOCO je spanelsky a melo by znamenat dyne nebo taky kysely. Slovicko se mi moc libi a orange uz holt bylo zadany
Jak jsem napsal vyse dostal jsem tam uz atx desku. Zdroj musel pryc a zadni cast kejsu jsem v podstate vytvoril novou. Obrazky myslim mluvi za vse.
//Stoobi - přidáno hlasování dle pravidel...
Nacpat do ni atx desku (uz se zadarilo), chladit co mozna nejtiseji a pokusit se o luxsnejsi vzhled. Barva by mela byt bila s oranzovymy doplnky. Barevnou inspiraci jsem nasel v mobilu od SE 800w tusim. Ten sice nevlastnim, ale libi se mi. Jinak slovo JOCO je spanelsky a melo by znamenat dyne nebo taky kysely. Slovicko se mi moc libi a orange uz holt bylo zadany
Jak jsem napsal vyse dostal jsem tam uz atx desku. Zdroj musel pryc a zadni cast kejsu jsem v podstate vytvoril novou. Obrazky myslim mluvi za vse.
//Stoobi - přidáno hlasování dle pravidel...
Naposledy upravil(a) nem.p dne sob 4. úno 2006, 14:43, celkem upraveno 2 x.
- master88
- Začátečník
no zatim se asi neda nic dodat snad jen to ze W800 je nice a jestli se ti povede docilit takovyho efetktu jaky ma tak to bude zajimavy
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- JakubL
- Začátečník
No, škoda že už se dozadu nevejde větrák, ale aspoň to nebude řvát. Jinak kde teda nakonec bude zdroj?
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- LuckeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No projekt vy zera v pohode no moja otazka znie :co je to ta haluska pod CD-Rom-kou ... uz som to v nejakom starsom pc videl ale nevim co to je ... THX
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40402 - toto pouzivam
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
- cardman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli je to joke, ale je to 5.25 floppy mechanika... a jinak case se mi libi,akorat jsem zvedavej jak to tam vsechno nacpes, vypada dost mala...Kde bude zdroj? tipuju nejakou nastavbu na case nebo zmodit zdroj a hodit nekam dovnitrLuckeR píše:No projekt vy zera v pohode no moja otazka znie :co je to ta haluska pod CD-Rom-kou ... uz som to v nejakom starsom pc videl ale nevim co to je ... THX
- DJ_BuBen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- alhi
- Nováček
- nem.p
- Začátečník
- LuckeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A otazka ktora tu uz padla ... ake farby budes volit ?
lol sry ja som sa sekol .. neprecital som si to poriadne sry ...
lol sry ja som sa sekol .. neprecital som si to poriadne sry ...
Naposledy upravil(a) LuckeR dne čtv 10. lis 2005, 09:22, celkem upraveno 1 x.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40402 - toto pouzivam
- nem.p
- Začátečník
- eXp10it
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
I kdyz se to tak nemusi zdat, tak tahle case je pro nejaky ten mod primo nadherna
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
- nem.p
- Začátečník
Prace opet postoupila a zacal jsem delat predek. Vyresil jsem umisteni mechaniky. Ta bude ponekud netipicky svisle a vyjizdet tedy bude vrchem. Skrz predni masku bude videt tocici cedecko. Snad lepe pochopite z fotek.
Do predni casti bedny jsem prilepil plexi a spary zakytoval. Po prestrikani chci nechat jen kulate okno kterym bude videt cedecko v mechanice.
Do predni casti bedny jsem prilepil plexi a spary zakytoval. Po prestrikani chci nechat jen kulate okno kterym bude videt cedecko v mechanice.
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
br r r r
OT For Stoobi: AGAIN! Nezdá se ti, Stoobi, že otázka "Líbí se vám tento postup" je trochu zbytečná ? Je snad jasný, že každému CaseModderovi se bude líbit každý projekt který se tady jednou do měsíce objeví ... bylo by na čase vymyslet jinou otázku, popřípadě žádnou nedávat ... Howgh ...
The end of OT.
Super, další nadějný Mod. Jsem zvědavej hlavně na kombinaci bílá × oranžová, protože sám mám tyhle barvy rád ... GooD_LucK man ...
The end of OT.
Super, další nadějný Mod. Jsem zvědavej hlavně na kombinaci bílá × oranžová, protože sám mám tyhle barvy rád ... GooD_LucK man ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.