Displej z digihry

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
mor2bit
Nováček
Nováček

Displej z digihry

Příspěvek od mor2bit »

Jen mě tak napadlo, když sem prohrabával staré nepotřebné věci a objevil starou ruskou digihru a ještě jednu takovou tu klasickou(tetris 100 in 1 atd.), že by nebylo marné nadhodit jestli to už někdo zkoušel zapojit ke kompu jako informační displey. Je to jen otázka tak mě hned nekamenujte jestli se to tu už řešilo :-)
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Displej z digihry

Příspěvek od ondro12 »

mor2bit píše:Jen mě tak napadlo, když sem prohrabával staré nepotřebné věci a objevil starou ruskou digihru a ještě jednu takovou tu klasickou(tetris 100 in 1 atd.), že by nebylo marné nadhodit jestli to už někdo zkoušel zapojit ke kompu jako informační displey. Je to jen otázka tak mě hned nekamenujte jestli se to tu už řešilo :-)
pozri kolko ma pinov! Ale newiem ci je nejaky soft ktory by to ovladal! Je to atipcky display! AK vies programovat a pocet pinov sedi tak si v poho!
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

no to zalezi taky co je na tom display, na tom tetrisu mas vetsinu plochy kosticky a par pismenek vokolo
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Leda sestavovat nějaké obrazce z těch kostiček.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
mor2bit
Nováček
Nováček

Příspěvek od mor2bit »

Takže sem rozebral dva ty klasické tetrisy (ten ruský sem nerozebíral je to luxusní kousek a stále funkční :-) ) maji oba displey 37x53mm první ma po obou stranách 25 pinů a ten druhý 38 pinů. Na každém je přiložená folie s takovým tím herním rámečkem ve kterém se ten tetris hraje a vněm se zobrazují pouze kostičky ale vlevo od toho rámečku se zobrazuje hromada písma a score, level a takové ty věci kolem.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Tak to bude asi problém...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Nebyla by fotka?
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
mor2bit
Nováček
Nováček

Příspěvek od mor2bit »

No momentálně nemám foták, ale dělám na tom. Do konce týdne by se tu nějáke ty fotky mohly objevit.
mor2bit
Nováček
Nováček

Příspěvek od mor2bit »

Takže sem splašil foták a nafotil sem tu digihru rozebranou, tu druhou jsem nerozebíral, protože je to stejné stím rozdílem ,že těch kontaktu na displej je víc jak už jsem předtím psal. Fotky jsou na adrese: www.m2b.cjb.net
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Na té desce s LCD bude komplet elektronika celé digihry, na té druhé desce budou jenom kontakty pro tlačítka. Použití samotného displeje bude asi nemožné, protože CPU digihry i řadič LCD je v jednom čipu.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to all..nic neni nemozne pro sikovne ceske a ruske rucicky :razz: ...

OT 2 Ondro12: ses dalsi z tech co pisou za kazdym slovem, vetou, carkou a pismenem vykricnik co.... :lol: ...kez by prileteli mimozemstane...a naucili te interpunkci :P
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondro12 »

Flegy píše: OT 2 Ondro12: ses dalsi z tech co pisou za kazdym slovem, vetou, carkou a pismenem vykricnik co.... :lol: ...kez by prileteli mimozemstane...a naucili te interpunkci :P
Ja interpunkciu ovládam, ale nechce sa mi márniť čas dávaním si pozor na interpunkciu. Ide tu predsa o praktickú časť a nie o gramatiku!!!!!!!
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“