Displej z digihry
- mor2bit
- Nováček
-
Displej z digihry
Jen mě tak napadlo, když sem prohrabával staré nepotřebné věci a objevil starou ruskou digihru a ještě jednu takovou tu klasickou(tetris 100 in 1 atd.), že by nebylo marné nadhodit jestli to už někdo zkoušel zapojit ke kompu jako informační displey. Je to jen otázka tak mě hned nekamenujte jestli se to tu už řešilo
- ondro12
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Displej z digihry
pozri kolko ma pinov! Ale newiem ci je nejaky soft ktory by to ovladal! Je to atipcky display! AK vies programovat a pocet pinov sedi tak si v poho!mor2bit píše:Jen mě tak napadlo, když sem prohrabával staré nepotřebné věci a objevil starou ruskou digihru a ještě jednu takovou tu klasickou(tetris 100 in 1 atd.), že by nebylo marné nadhodit jestli to už někdo zkoušel zapojit ke kompu jako informační displey. Je to jen otázka tak mě hned nekamenujte jestli se to tu už řešilo
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- JendaLinda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- mor2bit
- Nováček
-
Takže sem rozebral dva ty klasické tetrisy (ten ruský sem nerozebíral je to luxusní kousek a stále funkční ) maji oba displey 37x53mm první ma po obou stranách 25 pinů a ten druhý 38 pinů. Na každém je přiložená folie s takovým tím herním rámečkem ve kterém se ten tetris hraje a vněm se zobrazují pouze kostičky ale vlevo od toho rámečku se zobrazuje hromada písma a score, level a takové ty věci kolem.
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- mor2bit
- Nováček
-
- mor2bit
- Nováček
-
Takže sem splašil foták a nafotil sem tu digihru rozebranou, tu druhou jsem nerozebíral, protože je to stejné stím rozdílem ,že těch kontaktu na displej je víc jak už jsem předtím psal. Fotky jsou na adrese: www.m2b.cjb.net
- JendaLinda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- ondro12
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja interpunkciu ovládam, ale nechce sa mi márniť čas dávaním si pozor na interpunkciu. Ide tu predsa o praktickú časť a nie o gramatiku!!!!!!!Flegy píše: OT 2 Ondro12: ses dalsi z tech co pisou za kazdym slovem, vetou, carkou a pismenem vykricnik co.... ...kez by prileteli mimozemstane...a naucili te interpunkci
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !