Project: CFI modding by Moralles - NOVE FOTKY

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Moralles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Project: CFI modding by Moralles - NOVE FOTKY

Příspěvek od Moralles »

Cau. pridam trochou take do toho to moddingoveho mlyna. Upravuji CFI 1006 case Al.

http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=582892#post582892
Naposledy upravil(a) Moralles dne stř 19. dub 2006, 09:37, celkem upraveno 1 x.
Nikon FE + Tokina 24/2.8, Canon 300D + 450D + 18-55 IS (polarizak hoya) + Helios 44-2 http://hdsunset.blogspot.com/
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Moralles: Myslím, že by to nebylo takové práce, aby jsi nahodil info a fotky i sem a ne jen odkaz na "konkurenční" forum. Díky
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jo prosim hod to sem, na OC mam ban :)
Moralles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moralles »

ok. tak tady to mate. Je to foceno N90 tak omluvte kvalitu .
(Ja myslel ze mi na konkurenci nehrajeme, ze nam jde o jednu vec a to o MODDING + OVERCLOCKING) :wink: :)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Nikon FE + Tokina 24/2.8, Canon 300D + 450D + 18-55 IS (polarizak hoya) + Helios 44-2 http://hdsunset.blogspot.com/
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

O jednu věc nám určitě jde, ale taky jde o to, že když už chceš hodnocení tady, tak je myslím trochu nefér chtít po userech, aby kvůli tomu lezli na jiné forum. Ale to je jedno.

K projektu:
Chválím výběr case, CFI je jsou perfektní kousky a na modding jako dělané. Ale celkově bych asi udělal agresivnější a rozsáhlejší úpravu předku. Co se týká děr, tak by to chtělo příště asi trochu víc přesnosti a použít lepší lemovku. Jinak okno je věc individuální, takže to se mi nechce hodnotit a k předku jsem se už vyjádřil...možná bys mohl napsat, co vlastně celkově od toho očekáváš a nebo čeho chceš dosáhnout...
Moralles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moralles »

jj mas pravdu. :( s tema dirama. problem byl v tom ze jsem nejdriv rizl diru do Alu na 12cm fan. a nic jsem nevymeroval, jelikoz tu diru v tom plexi a druhym plechu jsem neplanoval. Rikal jsem si ze to bude tahat vzduch z te mezery co mezi temi plechy je. Ale bohuzel to foukalo strasne malo.
tak az pak jsem se priklonil k te variante ze udelam diru do plexi a 2.plechu. No a to jsem to pak premeroval 1mm sem a tam. aby to alespon trochu sedelo. Pomohlo by tomu plexi bez tech malych der to by to nebylo poznat.

co jeste chci udelat:
1. UV plexi do bocnice tech druhych der.
2. Gravir na to UV plexi.
3.Nohy - poradte valcove nebo hranate? nebo jiny tvar?
4.Mechaniku UV celni panel.
5. Mozna natrit ten celni plech - BILOU co vy nato? libi se kombinace viz Emental mod.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

muzu mit dotaz k tomu kejsu?
Da se sundat ten plast na predku?Da se pouzivat ten hlinik co je pod tim jako maska nebo je to moc mekke? jako ze bych oddelal ten plast nebo plexi nebo co to je a nechal jen ten hlinik
Moralles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moralles »

dalsi davka fotek. ted uz chci dodelat jenom ty zaslepky a uz to bude asi konec. Pokud budete mit nejake napady jak to jeste vylepsit tak sem s nima.

Obrázek ObrázekObrázekObrázek
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Ja rikam pekny moc pekny :wink: :) Snad mi kazi dojem ten oranzovy vetrak,asi bych ho striknul na zelenou razici, a jeste bych nastrikal ten vetrak na procesoru ale ty barvy se mi jinak libej :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No vypadá to pěkně, ale mě osobně moc neoslovuje ta bočnice, teda její tvar...spíš bych tam udělal nějakej zajímavější a složitější tvar, ale to už teď asi nepůjde, ale samozřejmě věc názoru.

Jinak mco pěkně začišťuješ hrany plexi...ale ten předek - připadá mi škoda, že jsi ho neudělal komplet ze zelenýho plexi...vypadalo by to líp a zbavil by ses tý perforace dole...

A ten přední fan bych volil taky jinej... :wink:
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Stoobi píše:No vypadá to pěkně, ale mě osobně moc neoslovuje ta bočnice, teda její tvar...spíš bych tam udělal nějakej zajímavější a složitější tvar, ale to už teď asi nepůjde, ale samozřejmě věc názoru.

Jinak mco pěkně začišťuješ hrany plexi...ale ten předek - připadá mi škoda, že jsi ho neudělal komplet ze zelenýho plexi...vypadalo by to líp a zbavil by ses tý perforace dole...

A ten přední fan bych volil taky jinej... :wink:
Me se libi hodne. Je to takove jednoduche ale zaroven pekne. Nic podobneho jsem zatim nevidel. Takze tu bocnici chvalim
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Moralles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moralles »

Diky za nazory.Moc me potesily.
ted k vasim pripominkam:

1. FAN resim- chtel bych UV TT zeleny stoji 170,- v CZC toci 1400 ale bojim se hluku. Podle me bude horsi nez ta AKASA co tam je. Mozna bily NEXUS by nemusel byt spatny

2. Fan na CPU bych chtel take striknout, ale nevim jak to bude na tom drzet a taky kvuli vyvazeni lopatek se mi moc do toho nechce.

3. To predni plexi jsem nechal to co tam bylo protoze, jsem nesehnal UV zeleny s tloustkou 1cm. A i kdybych ho sehnal asi bych na nej nemel podle me bude dost drahy.

No k bocninici: chtel jsem aby byla v souladu s hranatou (funkcionalistickou) case, takze nejake kulate tvary jsem nevolil. A slozitejsi bych asi nezvladl.

Co mi vadi je ta DVD-romka prilepil jsem to silikonem ale ten tam nevypada moc hezky. Striknul jsem ten predek na bilo a pak jsem tam dal to zelene plexi ale to me precuhovalo. a taky to nevypadalo nejak extra.

do 3,25" prijde LCD z EU 5412 kazdy asi vi. bude vlozene v zelenem plexi tak by to mohlo vypadat dobre.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Osobně bych tam staré plexi nechal, ale zakitoval a stříknul barvou jako je case - stříbrnou. Stejně tak vykitoval záslepky a kryt mechaniky a pak na to dal normální 3mm zelený plexi...ale zase jen nápad.
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Nemuzu si pomoct ale me se to nelibi...ale je to jen muj nazor
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
Odpovědět

Zpět na „Projekty“