LCD z Digitálniho Foťáku

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Sony.s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

LCD z Digitálniho Foťáku

Příspěvek od Sony.s »

Ahoj mněl jsem starší foťák který už nešel a tak jsem ho rozebral a vyndal z něj barevný LCD displej 20×30 mm. a chtěl bych se zepltat jestli by šl zapojit do pc díky moc :)
Acer Extensa 5620z
Processor : Intel Pentium Dual Core Inside 1866 MHz
RAM :2048 MB
Video Card :Intel Corporation Mobile 965 Express Integrated Graphics Controller,
HDD :320 GB,
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

no zakladom je asi napisat typ fotaku a popripade oznacenie displeja. inac neviem co cakas za odpoved.

na 99 percent to asi nepojde. samotny displej je nic. potrebujes k nemu este nejake tie obvody, ktore su vo fotaku pravdepodobne na plosaku.

je mozne ohnat podla typu displeja datasheet, ale zatial sa to nikomu nepodarilo rozchodit, takye by som na to kaslal.

hreadov, kde sa ludia na toto pytaju je dost. mohol si si to pohladat.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Sony.s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sony.s »

Lubitel píše:no zakladom je asi napisat typ fotaku a popripade oznacenie displeja. inac neviem co cakas za odpoved.

na 99 percent to asi nepojde. samotny displej je nic. potrebujes k nemu este nejake tie obvody, ktore su vo fotaku pravdepodobne na plosaku.

je mozne ohnat podla typu displeja datasheet, ale zatial sa to nikomu nepodarilo rozchodit, takye by som na to kaslal.

hreadov, kde sa ludia na toto pytaju je dost. mohol si si to pohladat.
takže ho zahodím :?
Acer Extensa 5620z
Video Card :Intel Corporation Mobile 965 Express Integrated Graphics Controller,
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

2 Lubitel: no neni pravda ze by to neslo, v tech 99% se to da udelat, ale je s tim vic prace nez kolik je beznej clovek ochotnej investovat :wink:
Sony.s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sony.s »

Tak já to někomu dám :P KDO TO CHCE ? :shock:
Acer Extensa 5620z
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

jestli k nemu mas i ten vnitrek fotaku tak klidne
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Dr Meduza píše:2 Lubitel: no neni pravda ze by to neslo, v tech 99% se to da udelat, ale je s tim vic prace nez kolik je beznej clovek ochotnej investovat :wink:
No to je samozrejme pravda, ze nejako to fungovat musi, ale prave to, ze je s tym tolko prace to este nikto nedotiahol do konca (samozrejme okrem PS1). investicia do pripadnych suciastok potrebnych na zmeny signalu by pravdepodobne presiahla cenu ci uz 15 LCD, alebo malych LCD na toto vyrabanych.

Som v tomto dost skepticky, pretoze dotazov na displeje je tu mnoho, par ludi sa aj dost snazilo, ale este sa to nikomu nepodarilo. ani odkaz na zahranicne weby, kde by to bolo este nepadol, takze pre niekoho kto sa tomu nevenuje je podla mna odpoved "nemozne" a niekto kto sa tomu venuje ma moju plnu podporu a velmi by ma potesilo keby konecne nieco pristupne prislo ako bolo v svojej dobe LCD k PS1.

//€agle - promaz ot, nereste tu plz PS1 lcd
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“