Neogeo, snes, atd...
Schanim emulator x-boxe jestli je...
Víte někdo o něm něco?a když už nic ,tak alespoň nějaky romky třeba na to neogeo...bomba relax cusz
Moderátor: Baneshee

Supr alespoň někdoJiri Drak píše:X-BOX nebo PS2 neni mozne na soucasnem HW obstojne emulovat. Tak ze cca 2-3 roky uz by se neco funkcniho mohlo objevit.

PS2 je uplne jina technologie a na jeji emulaci je treba vykon o cca jeden az dva rady vyssi. U X-boxu bude snad diky vetsi podobnosti s PC stacit mensi vykon, ale stejne to hned tak nebude.izuel píše:Supr alespoň někdo.No ale zdá se mi to nějak divny proč by to nemělo fungovat když x-box má slabounkou 733 PIII a radši nemluvě o PS2.A navíc x-box má podobně psané kody jako Pc (navíc ta ma x-box i Geforce3 chip) -takže by to nemuselo mít takový postih na emulovaný výkon.
. a co ty romky na Neo Geo?nic

No to je jasne inac by im nikto nekupoval ani XBOX ani PS2:-)Wuuduu píše:myslim, ze emulatory XBoxu a PS2 legalne nie su![]()
Btw. ja pouzivam WinUAE, emulator Amigy.

Podla mna, staci mat realne Amiguwallot píše:co jsem tak pochopil tak WinUAE je sice legalni ale je potreba pro nej mit originalni OS image z amigy a ten legalni zdarma neni nebo se mylim a je vse mozne mit legalne?