HDD poškozená FATka
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- KAN
- Nováček

-
HDD poškozená FATka
Muzete me poradit. Asi se me poskodila fatka. pri zapnuti se disk chova jako nenaformatovany. Je Fat32. Mam na nem 120 GB dat poradite me jak to zachranit???DIky
- Connor
- Nováček

-
Re: HDD poškozená FATka
Easy Recovery (ke ztazeni na F.O.S.I.ho strankach), jen budes potrebovat druhej disk, kam ty data pretahnout.KAN píše:Muzete me poradit. Asi se me poskodila fatka. pri zapnuti se disk chova jako nenaformatovany. Je Fat32. Mam na nem 120 GB dat poradite me jak to zachranit???DIky
Rozhodne nezkousej zadnej Norton Disk Doctor.
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam lepsi soft je to na stranke www.runtime.org vola sa get data back for fat je dost dobry nieco sprav s obmedzenim ak vies co myslim a mozes si cely disk zachranit
- Connor
- Nováček

-
Anebo R-Studio FAT/R-Studio NTFS.janof píše:ja mam lepsi soft je to na stranke www.runtime.org vola sa get data back for fat je dost dobry nieco sprav s obmedzenim ak vies co myslim a mozes si cely disk zachranit
- Dony
- Středně pokročilý

nebo "testdisk" http://www.cgsecurity.org/index.html?testdisk.html
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Dirk Dygler
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- pavelkopee
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě zmíním program Recuva, nedávno jsem si nechtěně smazal pár videí a program mi je všechny obnovil. Obnovu dat doporučuji provést co nejdříve, než se data přepíšou. Mazání dat na discích probíhá tak, že se smažou jakoby odkazy na data. A dokud na disk nenahrajete nic nového, tak tam stále jsou.
Perfektní znalost obnovy dat - http://www.recoverycentrum.cz
- horcicr
- Žlutá karta

-
Dost často má přímo výrobce na stránkách nějakou utilitku kterou to jde zachránit. Já takhle dostal data z disku, už nevím jestli WD nebo Seagate, u kterýho se něco nakoplo