Jak nastavit rozlišení 1366x768 na Catalyst 7.2

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Jak nastavit rozlišení 1366x768 na Catalyst 7.2

Příspěvek od James.Sniper »

Ahoj, mám takový malý problém, nemůžu nastavit rozlišení 1366x768 na LCD TV, teď jedu na 1360x768 a obraz mám ořezaný o 6pixelů.
Mám ATI Saphire X1650PRO, LCD TV a Catalyst 7.2
Byl bych rád kdyby se to dalo nastavit bez instalací dalších programů, tzn. upravit nějaký soubor nebo něco nastavit v registrech.
děkuji

//prf.KuBA - přesunuto z ATi.
Marena0007
Nováček
Nováček

Re: Jak nastavit rozlišení 1366x768 na Catalyst 7.2

Příspěvek od Marena0007 »

James S píše:Ahoj, mám takový malý problém, nemůžu nastavit rozlišení 1366x768 na LCD TV, teď jedu na 1360x768 a obraz mám ořezaný o 6pixelů.
Byl bych rád kdyby se to dalo nastavit bez instalací dalších programů, tzn. upravit nějaký soubor nebo něco nastavit v registrech.
děkuji
Cau,

a jakou mas LCD televizi? Jses si jitej, ze zvlada 1366? Ja mam taky jednu historickou LCD TV a tam taky 1366 nenastavis. Bohuzel nic k ni nemam, nema ani popisky tlacitek ani znacku. Je to nejakej sample.
Mam ji na GF 6600. Zkousel jsem ji i na x600 a nikde nic. Proste maximum je 1360x768. A ovladacema to neni, protoze mam jeste jednu a tam bezproblemu slape 1366x768.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

James S píše:Ahoj, mám takový malý problém, nemůžu nastavit rozlišení 1366x768 na LCD TV, teď jedu na 1360x768 a obraz mám ořezaný o 6pixelů.
děkuji
Primo v Catalystech by melo jit vytvorit vlastni rozliseni
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Marena0007
Nováček
Nováček

Kamikadze píše:
děkuji
Primo v Catalystech by melo jit vytvorit vlastni rozliseni
Ono jde ale taky o to, jestli to opravdu podporuje. Kdyz jsem ty TV obe zapojil na jednu kartu a dal fci klonovani, tak tam pak jde nastavit 1366, ale ten TV zahlasil out of range a byl konec. Jinak to jde kdyz das v nastaveni rozliseni ve win a das default monitor, tak se pak zobrazi vsechny nastaveni co muze ta graficka karta zobrazit, aniz by zalezelo, co zvladne tv.
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Marena0007 píše:Cau,

a jakou mas LCD televizi? Jses si jitej, ze zvlada 1366? Ja mam taky jednu historickou LCD TV a tam taky 1366 nenastavis. Bohuzel nic k ni nemam, nema ani popisky tlacitek ani znacku. Je to nejakej sample.
Mam ji na GF 6600. Zkousel jsem ji i na x600 a nikde nic. Proste maximum je 1360x768. A ovladacema to neni, protoze mam jeste jednu a tam bezproblemu slape 1366x768.
Mám SAMSUNG LE23T5 http://www.novatech.co.uk/novatech/spec ... le23t5&P=1
půl roku stará, měla by to umět, když se na ni podívám, tak mi na okrajích chybí 6pixelů
Kamikadze píše: Primo v Catalystech by melo jit vytvorit vlastni rozliseni
Kde? Projel jsem celé Catalysty od zhora až dolů a nenašel jsem :(
Marena0007 píše: Ono jde ale taky o to, jestli to opravdu podporuje. Kdyz jsem ty TV obe zapojil na jednu kartu a dal fci klonovani, tak tam pak jde nastavit 1366, ale ten TV zahlasil out of range a byl konec. Jinak to jde kdyz das v nastaveni rozliseni ve win a das default monitor, tak se pak zobrazi vsechny nastaveni co muze ta graficka karta zobrazit, aniz by zalezelo, co zvladne tv.
mám nastavené monitor plug and play
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Ja se obavam ze no-x se nekde zminoval ze jde vytvorit jen rozlisene delitel 8...
0118 999 881 999 119 7253
Marena0007
Nováček
Nováček

Jak je klasicky nastaveni rozliseni ve win. Pokud tam mas jen plug and play, tak dej pridat monitor a jen default. Pak to nebude brat zretel na rozliseni monitoru a budou tam jen vsechny nastaveni grafiky. Pak to but ten monitor (TV) pobere nebo ne.
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

tak nakonec jsem si stáhl powerstrip, vytvořil si nové rozlišení 1366x768 a použil jsem ho, všechno bylo skvělé, dokud jsem nezjistil, že místo rozlišení 1366x768 se na TV nastavilo rozlišení 137?x768 (?-nevím přesně jaké rozlišení)
TV je zapojena přes VGA kabel
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“