Jak nastavit rozlišení 1366x768 na Catalyst 7.2
Moderátoři: morke, Walker1134
- James.Sniper
- Začátečník

-
Jak nastavit rozlišení 1366x768 na Catalyst 7.2
Ahoj, mám takový malý problém, nemůžu nastavit rozlišení 1366x768 na LCD TV, teď jedu na 1360x768 a obraz mám ořezaný o 6pixelů.
Mám ATI Saphire X1650PRO, LCD TV a Catalyst 7.2
Byl bych rád kdyby se to dalo nastavit bez instalací dalších programů, tzn. upravit nějaký soubor nebo něco nastavit v registrech.
děkuji
//prf.KuBA - přesunuto z ATi.
Byl bych rád kdyby se to dalo nastavit bez instalací dalších programů, tzn. upravit nějaký soubor nebo něco nastavit v registrech.
děkuji
//prf.KuBA - přesunuto z ATi.
- Marena0007
- Nováček

Re: Jak nastavit rozlišení 1366x768 na Catalyst 7.2
Cau,James S píše:Ahoj, mám takový malý problém, nemůžu nastavit rozlišení 1366x768 na LCD TV, teď jedu na 1360x768 a obraz mám ořezaný o 6pixelů.
děkuji
a jakou mas LCD televizi? Jses si jitej, ze zvlada 1366? Ja mam taky jednu historickou LCD TV a tam taky 1366 nenastavis. Bohuzel nic k ni nemam, nema ani popisky tlacitek ani znacku. Je to nejakej sample.
Mam ji na GF 6600. Zkousel jsem ji i na x600 a nikde nic. Proste maximum je 1360x768. A ovladacema to neni, protoze mam jeste jednu a tam bezproblemu slape 1366x768.
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Primo v Catalystech by melo jit vytvorit vlastni rozliseniJames S píše:Ahoj, mám takový malý problém, nemůžu nastavit rozlišení 1366x768 na LCD TV, teď jedu na 1360x768 a obraz mám ořezaný o 6pixelů.
děkuji
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Marena0007
- Nováček

Ono jde ale taky o to, jestli to opravdu podporuje. Kdyz jsem ty TV obe zapojil na jednu kartu a dal fci klonovani, tak tam pak jde nastavit 1366, ale ten TV zahlasil out of range a byl konec. Jinak to jde kdyz das v nastaveni rozliseni ve win a das default monitor, tak se pak zobrazi vsechny nastaveni co muze ta graficka karta zobrazit, aniz by zalezelo, co zvladne tv.Kamikadze píše:Primo v Catalystech by melo jit vytvorit vlastni rozliseniJames S píše:Ahoj, mám takový malý problém, nemůžu nastavit rozlišení 1366x768 na LCD TV, teď jedu na 1360x768 a obraz mám ořezaný o 6pixelů.
děkuji
- James.Sniper
- Začátečník

-
Mám SAMSUNG LE23T5 http://www.novatech.co.uk/novatech/spec ... le23t5&P=1Marena0007 píše:Cau,
a jakou mas LCD televizi? Jses si jitej, ze zvlada 1366? Ja mam taky jednu historickou LCD TV a tam taky 1366 nenastavis. Bohuzel nic k ni nemam, nema ani popisky tlacitek ani znacku. Je to nejakej sample.
Mam ji na GF 6600. Zkousel jsem ji i na x600 a nikde nic. Proste maximum je 1360x768. A ovladacema to neni, protoze mam jeste jednu a tam bezproblemu slape 1366x768.
půl roku stará, měla by to umět, když se na ni podívám, tak mi na okrajích chybí 6pixelů
Kde? Projel jsem celé Catalysty od zhora až dolů a nenašel jsemKamikadze píše: Primo v Catalystech by melo jit vytvorit vlastni rozliseni
mám nastavené monitor plug and playMarena0007 píše: Ono jde ale taky o to, jestli to opravdu podporuje. Kdyz jsem ty TV obe zapojil na jednu kartu a dal fci klonovani, tak tam pak jde nastavit 1366, ale ten TV zahlasil out of range a byl konec. Jinak to jde kdyz das v nastaveni rozliseni ve win a das default monitor, tak se pak zobrazi vsechny nastaveni co muze ta graficka karta zobrazit, aniz by zalezelo, co zvladne tv.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Marena0007
- Nováček

Jak je klasicky nastaveni rozliseni ve win. Pokud tam mas jen plug and play, tak dej pridat monitor a jen default. Pak to nebude brat zretel na rozliseni monitoru a budou tam jen vsechny nastaveni grafiky. Pak to but ten monitor (TV) pobere nebo ne.
- James.Sniper
- Začátečník

-