Tak co Painkiller?
Moderátor: Baneshee
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak co Painkiller?
Uz jsem to skoro dohral,paril jsem to asi 5 hodin,je to brutalne tezky,potrebuju trainer! Co na to rikate.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak co Painkiller?
Kde si ho koupil ??OBR píše:Uz jsem to skoro dohral,paril jsem to asi 5 hodin,je to brutalne tezky,potrebuju trainer! Co na to rikate.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky sem to paril. Ale zatim jenom demo. Je to husty, chytlo to i myho tatu
Uz se tesim az budu mit full verzi. Demo sem dohral za 2 hodky a dokonce se mi to i na me sestave hejbe..... 
Nejhustsi na tom je jak muzete pripichnout nekoho na zed
tim ostepem nebo co je to zac...
Nebo po urcity dobe se na chvily stanete bohem nebo andelem.
Nejhustsi na tom je jak muzete pripichnout nekoho na zed
Nebo po urcity dobe se na chvily stanete bohem nebo andelem.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník

-
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To je dobre, aspon jeste na neco vyuzijem muj Radeon 9100zombie píše:Athlon 2000+, 512MB SDRAM a GeForce3 a nemám problém (teda v demuBoin píše:Je tam super optimalizace!!!
Takže to nevyžaduje dělo jak Far Cry)
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Butch
- Středně pokročilý

No je to dost podobný hře Will Rock co se týče stylu hry.
Někde vás to zavře, musíte všechno vymlátit(vyvalí se na vás hordy nepřátel) a pak vás to pustí dál, časem se z toho stane stereotyp. Až na šéfíky, ti jsou alespoň originální.
Nevím, ale čekal jsem od toho víc.
Zatím to na mě dělá dojem bezmyšlenkovité střílečky s pěknou grafikou a skvělým enginem.
//edit..Po několika hodinách jsem trochu změnil názor.
Lokace jsou super...originální, už mi vaděj jen ty hordy nepřátel a neobjevování stop po kulkách na tělech nepřátel.
Někde vás to zavře, musíte všechno vymlátit(vyvalí se na vás hordy nepřátel) a pak vás to pustí dál, časem se z toho stane stereotyp. Až na šéfíky, ti jsou alespoň originální.
Nevím, ale čekal jsem od toho víc.
Zatím to na mě dělá dojem bezmyšlenkovité střílečky s pěknou grafikou a skvělým enginem.
//edit..Po několika hodinách jsem trochu změnil názor.
Lokace jsou super...originální, už mi vaděj jen ty hordy nepřátel a neobjevování stop po kulkách na tělech nepřátel.
Naposledy upravil(a) Butch dne pon 26. dub 2004, 15:11, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Šponty
- Začátečník

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Střílej do těch bublin,až pude okolo,ty vybuchnou a zraňujou ho,až pude zabýtŠponty píše:Je to docela dobrá hra, ted sem v půlce a nepříde mi to až tak těžký
ale nevim si rady v jedný misi, je to hned na začátku jednoho levelu jak tam je ten vodní obr a já nevim jak ho zlikvidovat, kdyby nekdo vedel tak mi pls poradte .....dík
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
... je to super hra, presto ze takovehle rezacky nehravam - ma to vybornou grafiku a hlavne - jede to na full details slusne na moji R9200
- skoro jsem se posral, kdyz jsem kiloval toho obra na hrbitove -
.... nejak jsem se zaparil
.... jo, zkouseli jste v tom dome prikolikovavat ty postropelezouci matohy ke stropu? oni tam pak vysi treba za nohu nebo krk
.... jo, zkouseli jste v tom dome prikolikovavat ty postropelezouci matohy ke stropu? oni tam pak vysi treba za nohu nebo krk
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
.... nejlepe shotgunem a pod nohy (jak je prekracuje) - a pak kdyz zhasina plaminky, tak ho strilej do zad, kdyz je zady - zacne mu to ubiratRed Devil píše:Střílej do těch bublin,až pude okolo,ty vybuchnou a zraňujou ho,až pude zabýtŠponty píše:Je to docela dobrá hra, ted sem v půlce a nepříde mi to až tak těžký
ale nevim si rady v jedný misi, je to hned na začátku jednoho levelu jak tam je ten vodní obr a já nevim jak ho zlikvidovat, kdyby nekdo vedel tak mi pls poradte .....dík
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- Mic-buchanov
- Začátečník

Je to fakt sranda a prefektni grafika ale zlikvidoval mi pc
. vice na http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=10353 jestli se vam stalo neco podobneho tak napiste
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mic-buchanov píše:Je to fakt sranda a prefektni grafika ale zlikvidoval mi pc. vice na http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=10353 jestli se vam stalo neco podobneho tak napiste
Nespominas tam nahodou Demo!!!!! S plnou hrou som nemal zatial ziadny problem.......!!!!! Dema radcej zo zasadi ( po podobnich skusenostiach.... ) uz radcej neskusam!!!!!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Mic-buchanov
- Začátečník