Schéma na D/A convertor

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
andrejkn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Schéma na D/A convertor

Příspěvek od andrejkn »

Chcel by som poprosiť technicky zručnejších o nejakú schému na DIGITAL/ANALOG convertor. Používam SB Live a k nej mám urobený zosilňovač 5.1. Ide mi to cez analóg. Ale potreboval by som schému na konvertor z digitálu na análóg 5.1, ktorý by som vbudoval priamo do zosilňovača. Díky ...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Schéma na D/A convertor

Příspěvek od TomV »

andrejkn píše:Chcel by som poprosiť technicky zručnejších o nejakú schému na DIGITAL/ANALOG convertor. Používam SB Live a k nej mám urobený zosilňovač 5.1. Ide mi to cez analóg. Ale potreboval by som schému na konvertor z digitálu na análóg 5.1, ktorý by som vbudoval priamo do zosilňovača. Díky ...
To není zas taková sranda... DAC je jenom malej šváb, kterej se dá zapojit podle referenčního schématu, ale je to jen "obyčejný" převodník.Na dekódování 5.1 S/PDIF potřebuješ poměrně silnej procesor (v měřítku audio HW, ne PC, samozřejmě) s patřičným programem. Myslím, že vlastní konstrukce 5.1 S/PDIF DAC je v domácích podmínkách nerealizovatelná věc...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Schéma na D/A convertor

Příspěvek od JanoF »

andrejkn píše:Chcel by som poprosiť technicky zručnejších o nejakú schému na DIGITAL/ANALOG convertor. Používam SB Live a k nej mám urobený zosilňovač 5.1. Ide mi to cez analóg. Ale potreboval by som schému na konvertor z digitálu na análóg 5.1, ktorý by som vbudoval priamo do zosilňovača. Díky ...
ako TomV pise je to dost zlozite nieje jednoduchsie si to kupit a nemusis sa stym sr....t :wink: cenovo by ta to vyslo o par korun lacnejsie a to sa urcite neoplati
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“