Schéma na D/A convertor
Moderátor: CageJ
- andrejkn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Schéma na D/A convertor
Chcel by som poprosiť technicky zručnejších o nejakú schému na DIGITAL/ANALOG convertor. Používam SB Live a k nej mám urobený zosilňovač 5.1. Ide mi to cez analóg. Ale potreboval by som schému na konvertor z digitálu na análóg 5.1, ktorý by som vbudoval priamo do zosilňovača. Díky ...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Schéma na D/A convertor
To není zas taková sranda... DAC je jenom malej šváb, kterej se dá zapojit podle referenčního schématu, ale je to jen "obyčejný" převodník.Na dekódování 5.1 S/PDIF potřebuješ poměrně silnej procesor (v měřítku audio HW, ne PC, samozřejmě) s patřičným programem. Myslím, že vlastní konstrukce 5.1 S/PDIF DAC je v domácích podmínkách nerealizovatelná věc...andrejkn píše:Chcel by som poprosiť technicky zručnejších o nejakú schému na DIGITAL/ANALOG convertor. Používam SB Live a k nej mám urobený zosilňovač 5.1. Ide mi to cez analóg. Ale potreboval by som schému na konvertor z digitálu na análóg 5.1, ktorý by som vbudoval priamo do zosilňovača. Díky ...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Schéma na D/A convertor
ako TomV pise je to dost zlozite nieje jednoduchsie si to kupit a nemusis sa stym sr....tandrejkn píše:Chcel by som poprosiť technicky zručnejších o nejakú schému na DIGITAL/ANALOG convertor. Používam SB Live a k nej mám urobený zosilňovač 5.1. Ide mi to cez analóg. Ale potreboval by som schému na konvertor z digitálu na análóg 5.1, ktorý by som vbudoval priamo do zosilňovača. Díky ...