mx píše:No doufam ze jo ale jak tak nato koukam ze vecina tu mate NV karty
Cos čekal v sekci nVidia?
R9800Pro je ale lepší, o tom žádná.
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Ja bych doporucil ATI i NVIDII protoze jsou obe skvely ale ratsi bych si vzal nvidia nez ati z jednoho duvodu protoze u karet nvidie mas vetsi kopatibilitu.
lukasstr píše:Ja bych doporucil ATI i NVIDII protoze jsou obe skvely ale ratsi bych si vzal nvidia nez ati z jednoho duvodu protoze u karet nvidie mas vetsi kopatibilitu.
No treba takovej ut 2003 a 2004 ma i na krabici napsano ze doporucuje Nvidii pro vetsi kompatibilitu. Jasne ze na Ati si to taky zahrajes dobre a taky windows xp pri predstaveni microsoft je delan na Nvidiich a me kdyz me bratranec pujcil Ati tak mi to hazelo furt nejaky hlasky ale to je tim ze ja uz mam tema zaplatama podelanej windows!!
lukasstr píše:No treba takovej ut 2003 a 2004 ma i na krabici napsano ze doporucuje Nvidii pro vetsi kompatibilitu. Jasne ze na Ati si to taky zahrajes dobre a taky windows xp pri predstaveni microsoft je delan na Nvidiich a me kdyz me bratranec pujcil Ati tak mi to hazelo furt nejaky hlasky ale to je tim ze ja uz mam tema zaplatama podelanej windows!!
jj to bude ono ale jinak wokna maj problem pokazdy kdyz neco zmenis nebo pridas
lukasstr píše:No treba takovej ut 2003 a 2004 ma i na krabici napsano ze doporucuje Nvidii pro vetsi kompatibilitu. Jasne ze na Ati si to taky zahrajes dobre a taky windows xp pri predstaveni microsoft je delan na Nvidiich a me kdyz me bratranec pujcil Ati tak mi to hazelo furt nejaky hlasky ale to je tim ze ja uz mam tema zaplatama podelanej windows!!
aha a slovni spojeni "reklamni trik" ti nic nerika?
ne
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
5-700?
aha..
ja ma cenuk kde stoji Gainward 5900XT asi 6300 (GS asi o 1000 vic) s dani a Sapphire 9800Pro asi 8200 s dani :-/
ja myslel verzi od MSI a ta stoji okolo 7000kč a nasel jsem Ati 9800pro za 7700kč mozna ted uz stoji o neco vic nevim uz jsem tam nejakou chvilu nekoukal.ale uznavam ze oproti jinejm firmam nez MSI je Ati o jeste o neco drazsi