Vsechna fora jako prectena
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle se mi jeste nestalo...vlastne stalo - ted. Vlezl jsem sem a prectu si prvni prispevek, vratim se na hlavni stranku fora a co nevidim....vsechny prispevky sou jako precteny....a pritom mi jich asi deset chybelo!!!!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 

- Wilik
- Administrátor
No, takhle konkretne uz jsou to otazky spis na XP mastera, ktery ma na starosti veci kolem fora, ale myslim, ze nahradit resp doplnit to vyhledani prispevku od data/casu neni vubec spatny napad - proberu to s nim a napiseme vysledek...Spectral píše:To je ďábelsky dobrý nápad! To by mi úplně stačilo, kdyby se mi jako nové zobrazovaly příspěvky ne od poslední návštěvy, ale od data a času, které si sám určím. Bomba. Tohle by šlo?Jiri Drak píše:Myslim, ze Spectralovi by pomohlo, kdy si mohl nechat zobrazit vsechna temata od datumu, ktery by si mohl sam zadat. Neco jako hledani prispevku dle datumu/casu a nic by se pak nemuselo ukladat.
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No jasně. Vůbec se neodhlašuju a při další návštěvě nezadávám heslo - jsem přihlášen automaticky.Jiri Drak píše:A mas v prohlizeci nastavene, aby se ti to k foru automaticky prihlasovalo, kdyz vlezes na stranky fora ? Jinak by asi hodit nemohlo.karf píše: Hmmm já to zkoušel a nefunguje to![]()
![]()
![]()
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64