Vsechna fora jako prectena

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tak tohle se mi jeste nestalo...vlastne stalo - ted. Vlezl jsem sem a prectu si prvni prispevek, vratim se na hlavni stranku fora a co nevidim....vsechny prispevky sou jako precteny....a pritom mi jich asi deset chybelo!!!!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Spectral píše:
Jiri Drak píše:Myslim, ze Spectralovi by pomohlo, kdy si mohl nechat zobrazit vsechna temata od datumu, ktery by si mohl sam zadat. Neco jako hledani prispevku dle datumu/casu a nic by se pak nemuselo ukladat.
To je ďábelsky dobrý nápad! To by mi úplně stačilo, kdyby se mi jako nové zobrazovaly příspěvky ne od poslední návštěvy, ale od data a času, které si sám určím. Bomba. Tohle by šlo?
No, takhle konkretne uz jsou to otazky spis na XP mastera, ktery ma na starosti veci kolem fora, ale myslim, ze nahradit resp doplnit to vyhledani prispevku od data/casu neni vubec spatny napad - proberu to s nim a napiseme vysledek...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Jiri Drak píše:
karf píše: Hmmm já to zkoušel a nefunguje to :lol: :cry: :lol: :cry:
A mas v prohlizeci nastavene, aby se ti to k foru automaticky prihlasovalo, kdyz vlezes na stranky fora ? Jinak by asi hodit nemohlo.
No jasně. Vůbec se neodhlašuju a při další návštěvě nezadávám heslo - jsem přihlášen automaticky.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“