Prográmek - Internet Optimizer

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
wena
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prográmek - Internet Optimizer

Příspěvek od wena »

Zdravím.
V práci používám W2000 (P4 1,7 GHz, 256MB RAM, 40GB HDD a 8MB integrovaná grafika a net po síti přes proxy) a pokaždé když bych rád vypnul počítač tak mi tam zůstane vyset program INTERNET OPTIMIZER. Nejde normálně ukončit. Je pokaždé bez odezvy a zavírám ho přes nabídku ukončit.
Zajímalo by mě, co je to za program? Z názvu sice něco vyplývá, ale jakou má přesně funkci nevím.
Mám i obavy jestli je dodávanej s Windows a jestli jsem ho nechytil někde na netu.
Díky.
Vašek
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

mozna je to tohle http://www.doxdesk.com/parasite/InternetOptimizer.html z windows to nejspis neni, o nicem takovem nevim
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
wena
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vyřešeno

Příspěvek od wena »

Dobrý, už jsem to našel.

Našel jsem že jsou dvě verze (možná je to jeden a ten samý program).

První je klasický akcelerátor. Popisujou to hlavně u vytáčeného připojení což není můj případ.
Druhá opravuje chyby, které se načtou na web stránce.

I tak děkuju :) .

Vašek
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“