MSI Personal cinema FX5200 - instalace přiloženého sw

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Pox
Nováček
Nováček

MSI Personal cinema FX5200 - instalace přiloženého sw

Příspěvek od Pox »

Zdravím všechny,
koupil jsem graf.kartu od MSI Personal cinema FX5200,ale naprosto mi nejde nainstalovat prilozeny software. Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Diky za každou radu

Pox
Leppard
Nováček
Nováček

Mel jsem stejny problem.

Příspěvek od Leppard »

Je to tak, jedinou moznosti, jak to nainstalovat, je "vlezt" do kazdeho adresare se softwarem zvlast a pustit instalaci tam, ma to vsak jeden hacek, pri instalaci Intervideo WinDVR po tobe bude chtit zadat seriove cislo, jinak nebude v instalaci pokracovat dal (dalsi dva softwary od Unleadu to po tobe chtit nebudou), jedinou moznosti pro tebe je ziskat nekde na NETu toto seriove cislo. :wink: Anebo otlouct cely balik s kartou o hlavu tvemu prodejci, at ti poskytne podporu. :-D
Pox
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pox »

Lepparde,
chtěl bych se zeptat, jak jsi ten problém vyřešil ty, už ti to šlape a zatím spokojenost?
Budu se muset po tom seriovem čísle poohlídnout na netu, i když vůbec netuším kde :(
Snad budu mít štěstí.

Díky moc za radu

Pox
Leppard
Nováček
Nováček

Me to slape jako hodinky.

Příspěvek od Leppard »

Je to tak, karta je super, zadny problem s kompatibilitou, obraz z tuneru je lepsi nez u ATI. Posli mi mail na "leppard@centrum.cz" a ja ti poslu to seriove cislo. Jak rikam, zkusenosti zatim vic nez dobre, urcite je to dobry kup, a stim SW to zase tak velky problem neni, jen to chce obejit tu oficialni instalacni proceduru a instalovat ty softwary z jejich adresaru.
Lukas-SVK
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lukas-SVK »

Pokial je to MSI tak , seriove cislo k tym softom byvaju na cdckach.
Mam Ti 4200 VTD (video IN + tv out) a serial bol na cd , na etikete.

Tak skus pohladat , mozno sa mylim.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“