teplotní čidlo

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

teplotní čidlo

Příspěvek od james.flashpoint »

Můžete mi prosím říct kde se nachází teplotní čildlo které měří teplotu CPU P4NW ??? Popř čidlo které měří teplotu na desce (ASUS P4P800)
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: teplotní čidlo

Příspěvek od johny128 »

james.flashpoint píše:Můžete mi prosím říct kde se nachází teplotní čildlo které měří teplotu CPU P4NW ??? Popř čidlo které měří teplotu na desce (ASUS P4P800)
teplotu na doske meria nieco pri PCI(zrejme) vsak tu o tom aj boli velke diskusie :wink: .Teplotu procika ti bere budto z cidla priamo v jadre procesora(to je ta lepsia moznost) alebo z cidla ktory sa nechadza pod procesorom, v strede ohradky patici.To ukaze samozrejme nizsiu teplotu ako keby to islo priamo z jadra.Ak mas pod procikom na tej patici taky "vystrceny tranzistor" tak to je to cidlo a z tadial ti bude doska ukazovat teplotu :)
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: teplotní čidlo

Příspěvek od james.flashpoint »

JJ píše:
james.flashpoint píše:Můžete mi prosím říct kde se nachází teplotní čildlo které měří teplotu CPU P4NW ??? Popř čidlo které měří teplotu na desce (ASUS P4P800)
teplotu na doske meria nieco pri PCI(zrejme) vsak tu o tom aj boli velke diskusie :wink: .Teplotu procika ti bere budto z cidla priamo v jadre procesora(to je ta lepsia moznost) alebo z cidla ktory sa nechadza pod procesorom, v strede ohradky patici.To ukaze samozrejme nizsiu teplotu ako keby to islo priamo z jadra.Ak mas pod procikom na tej patici taky "vystrceny tranzistor" tak to je to cidlo a z tadial ti bude doska ukazovat teplotu :)
díyky!
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“