mb gigabite Ga-6bxd + grafika tnt2 = prazdna obrazovka

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
yzabela
Nováček
Nováček

mb gigabite Ga-6bxd + grafika tnt2 = prazdna obrazovka

Příspěvek od yzabela »

ahoj, poradte mi prosim nekdo

skladam ted takovy starsi pc dual PII na mobo Ga-6bxd s grafikou tnt2 m64. vschno jsem nekolikrat rozebral a slozil a znova a znova prochazel, ale kdykoliv pocitac nahodim, na obrazovce se nic neobjevi. speaker normalne pipne a na monitoru se ukaze off mode in.. (takze ne no signal)

grafiku jsem zkousel v jinym pc a nema problem. deska vyzkousena s jinou grafikou a taky bez problemu

kde jsem mohl udelat botu?
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Je ta grafika do AGP?Muze se stat ze deska a grafika podporuji kazda jiny typ,tak bacha abys to jeste neoddelal cele,mrkni do manualu jestli jsou schopny potkat se na stejnem AGP (1x2x4x).Nebo si proste nerozumi,i to se muze stat,ikdyz u MB a grafiky vyjimecne

Jeste me ted napadlo,ze starsi MB mely v Biosu polzku ktera rikala kde maji hledat grafiku(a to by odpovidalo i tomu ze ta 2. karta tam jede,je-li do jineho slotu(PCI/AGP)),dej tam tu kartu se kterou to nabehne a v Biosu nastav slot do ktereho je ta druha kterou tam chces dostat,uloz a dej ji tam :)

EDITED by ICE... slouceno... EDIT RULEZZ
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
yzabela
Nováček
Nováček

grafika je do agp

Příspěvek od yzabela »

jojo, grafika je agp a nezkousel jsem to ani s grafikou na pci.
tu druhou agp uz bohuzel nemam k dispozici, ale videl jsem, jak to s ni jelo u znamyho, ktery mi ten board venoval
yzabela
Nováček
Nováček

vyřešeno

Příspěvek od yzabela »

vyřešeno - odpálený AGP
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“