Jakou si mam vybrat myš ??? MX500 x EXPLORER 3.0

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
3_ska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jakou si mam vybrat myš ??? MX500 x EXPLORER 3.0

Příspěvek od 3_ska »

Potřebuju nějakou výkonou myš abych se už nemohl v CSku vymlouvat
že mě zase "zradila" moje ....... myš
Na ceně moc nezáleží ale duležité je aby svištěla na jakemkoliv povrchu
aby byla naposto přesná (mejlépe aby dávala hedky sama) :-D
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

LOGITECH MX 510 optical :)
....ze by to byl MELOUN
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Jednoznacne Microsoft ....... ich mysi su podla mna najlepsie..... a najme vyborne sedia v ruke... ( co sa podla mna o logitechu povedat neda ..... aspon u mna :( )....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
hurricanesk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurricanesk »

Ja bych sel do intellimouse explorer 4.0, mam ji a nemuzu si ji vynachvalit, sedi skvele, vynikajici dizajn, maximalny spokojenost na praci i na CSko.
CPU AMD64 2800+@3400+, MB Abit KV-8, RAM 2*512DDRAM 433mhz CL 2.5, HDD Hitachi Deskstar 160GB 8MB, Seagate 160GB SATA, VGA Sapphire ATI Radeon 9600pro, LCD Samsung 710T, Microsoft Intellimouse Explorer
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer - bezdrát. bez chyby. http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K ... MSH-104988
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hurricanesk píše:Ja bych sel do intellimouse explorer 4.0, mam ji a nemuzu si ji vynachvalit, sedi skvele, vynikajici dizajn, maximalny spokojenost na praci i na CSko.
jj, hlavně to chce drát a ne wireless
ignorelist: kremrole a dezoláti
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

jednak (jak již tvrdí jiní) drát určitě ...
...
ale být tebou, tak zajdu někam do prodejny a ozkouším je rovnou ... né každému prostě ta myš "sedne" a v dnešní době odvážného designu na úkor funkčnosti to platí dvakrát :wink:
-aspoň budeš vědět do čeho lezeš...
Francie ... sladká Francie
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

MX510... ale napred si ju zkus.. at vis jestli ti sedne :)
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

kdyby ses trochu porozhlid tak bys treba v nejaky sleve sehnal MX500... je to super myska, skoro to samy jako 510, akorat protoze MS pridal nejaky cislo aby trumfnul logitech v optice, tak logitech mu to ted vraci... vysledek pro uzivatele je 0. ale ta MX500 taky nesedne kazdymu. 3z5 kamosu ji maj (+ ja) a sou 100% spokojeny (ja taky), ale dvema nesedla, tak jeden ma Explorerku 3.0 a druhej 4.0.. rozdil v optice nepoznas, je to vo tvoji hnate, narokum na kolecko a tak (3 ma s vroubkama, 4 ma ve 2 osach, obe bez vroubku)
ASUS F3T
Rakosni(CZ)ek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(CZ)ek »

Presne tak ty krysy sou vsecky super.
Me MXko do ruky nepadlo tak mam MS ... mam ju us 2 roky a nemuzu si stezovat ani jednou me nesklamala ..... jedinej problem kterej sem mel byl na cervene umelhmotne podlosce (asi to nejhorsi pro optiku) ... jinak me neudelala ani jedu chybicku .... (ale aji na te cervene se prekvapive dalo pracovat trhla se tak 1 za 2 dny) :wink:
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...
Bezy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Co takhle zkusit pretaktovat PS/2 ???

Příspěvek od Bezy »

Utilitky i se strucnym popisem jsou na http://www.quake.cz/maxell/htm/frames.htm
Bezy
3_ska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ehm

Příspěvek od 3_ska »

mel sem v ruce jak MX 500 tak Explorer 3.0 i 4.0 do ruky mi padnou obě jen ta 4.0 ma trochu divny kolecko bez cvakani a vubec je takova divna tu predem vylucuju asi pudu do 3.0 mozna ted zlevni kvuli 4.0
FLAC audio - AUDIOTRAK Prodigy 7.1 HIFI - DENON PMA-560 - DIY repro
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

hurricanesk píše:Ja bych sel do intellimouse explorer 4.0, mam ji a nemuzu si ji vynachvalit, sedi skvele, vynikajici dizajn, maximalny spokojenost na praci i na CSko.
Souhlas. Jen mi vadí absence nastavení tlačítek na klávesu esc a nastavení pro jednotlivé programy zvlášť jako u MSIE3.
Oproti MSIE3 se ale daleko líp drží v ruce.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ehm

Příspěvek od JanHavlicek »

3_ska píše:mel sem v ruce jak MX 500 tak Explorer 3.0 i 4.0 do ruky mi padnou obě jen ta 4.0 ma trochu divny kolecko bez cvakani a vubec je takova divna tu predem vylucuju asi pudu do 3.0 mozna ted zlevni kvuli 4.0
Doporučuju (a stojím si za svým) myš, na kterou jsem hodil link již předtím. Je taky bez cvakání (poprvé jsem byl tak trochu zděšen) ale věř mi za chvíli si na to zvykneš a bude ti to připadat normální. Nevím proč jste tu všichni proti wireless ale věřte mi že tento bezdrát je vynikající. Baterie na půl roku a naprosto přesné ovládání :wink:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

JanHavlicek píše:
3_ska píše:mel sem v ruce jak MX 500 tak Explorer 3.0 i 4.0 do ruky mi padnou obě jen ta 4.0 ma trochu divny kolecko bez cvakani a vubec je takova divna tu predem vylucuju asi pudu do 3.0 mozna ted zlevni kvuli 4.0
Doporučuju (a stojím si za svým) myš, na kterou jsem hodil link již předtím. Je taky bez cvakání (poprvé jsem byl tak trochu zděšen) ale věř mi za chvíli si na to zvykneš a bude ti to připadat normální. Nevím proč jste tu všichni proti wireless ale věřte mi že tento bezdrát je vynikající. Baterie na půl roku a naprosto přesné ovládání :wink:
dratova bude dycky lepsi, tomu ver.. normalni clovek to sice nepozna, ale progamer jo.. taky u sdratovy je dobry ze kdyz jedes na lanku tak nic nemuzes zapomenout, zatimco s bezdratem kamos jednou zapomnel prijimac a musel se pro nej vratit :/.. ale to je fakt detail :))
ASUS F3T
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

:x kolecko ma "divne" preto lebo je do VSETKYCH stran.Hore, dole, dolava, doprava.To ze necvaka je skor dobre ako zle!Ak nie si s prepacenim debil tak snad vies kedy mas prestat tocit tym koleckom a kedy nie.
A ty to predsa chces na hry, nie?Presnost.A 4.0 je samozrejme presnejsia a dokaze rychlejsie reagovat ako starsi bracek :wink: .
Ja ked som prechadzal z prvej internet explorer na 4.0 tiez mi hned nepadla, stacili dva dni, kolecko som vychodil a uz by som nemenil! 8-)
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Optickou dratovou od Microsoftu - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25571
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Nidzo píše:Optickou dratovou od Microsoftu - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25571
Souhlas. Podobnou mám od Vánoc a maximální spokojenost. K bezdrátu se budu jen pomalu vracet :lol:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

http://www.microsoft.com/cze/hardware/k ... e_info.asp

http://download.microsoft.cz/hardware/i ... SO_BIG.jpg

Tahle myška má kožený kabátek, viděl jsem ji v PC Magazine z 23.4.2004
Mňam 8)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“