že mě zase "zradila" moje ....... myš
Na ceně moc nezáleží ale duležité je aby svištěla na jakemkoliv povrchu
aby byla naposto přesná (mejlépe aby dávala hedky sama)

Souhlas. Jen mi vadí absence nastavení tlačítek na klávesu esc a nastavení pro jednotlivé programy zvlášť jako u MSIE3.hurricanesk píše:Ja bych sel do intellimouse explorer 4.0, mam ji a nemuzu si ji vynachvalit, sedi skvele, vynikajici dizajn, maximalny spokojenost na praci i na CSko.

Doporučuju (a stojím si za svým) myš, na kterou jsem hodil link již předtím. Je taky bez cvakání (poprvé jsem byl tak trochu zděšen) ale věř mi za chvíli si na to zvykneš a bude ti to připadat normální. Nevím proč jste tu všichni proti wireless ale věřte mi že tento bezdrát je vynikající. Baterie na půl roku a naprosto přesné ovládání3_ska píše:mel sem v ruce jak MX 500 tak Explorer 3.0 i 4.0 do ruky mi padnou obě jen ta 4.0 ma trochu divny kolecko bez cvakani a vubec je takova divna tu predem vylucuju asi pudu do 3.0 mozna ted zlevni kvuli 4.0

dratova bude dycky lepsi, tomu ver.. normalni clovek to sice nepozna, ale progamer jo.. taky u sdratovy je dobry ze kdyz jedes na lanku tak nic nemuzes zapomenout, zatimco s bezdratem kamos jednou zapomnel prijimac a musel se pro nej vratit :/.. ale to je fakt detailJanHavlicek píše:Doporučuju (a stojím si za svým) myš, na kterou jsem hodil link již předtím. Je taky bez cvakání (poprvé jsem byl tak trochu zděšen) ale věř mi za chvíli si na to zvykneš a bude ti to připadat normální. Nevím proč jste tu všichni proti wireless ale věřte mi že tento bezdrát je vynikající. Baterie na půl roku a naprosto přesné ovládání3_ska píše:mel sem v ruce jak MX 500 tak Explorer 3.0 i 4.0 do ruky mi padnou obě jen ta 4.0 ma trochu divny kolecko bez cvakani a vubec je takova divna tu predem vylucuju asi pudu do 3.0 mozna ted zlevni kvuli 4.0

3_ska píše:mel sem v ruce jak MX 500 tak Explorer 3.0 i 4.0 do ruky mi padnou obě jen ta 4.0 ma trochu divny kolecko bez cvakani a vubec je takova divna tu predem vylucuju asi pudu do 3.0 mozna ted zlevni kvuli 4.0

Souhlas. Podobnou mám od Vánoc a maximální spokojenost. K bezdrátu se budu jen pomalu vracetNidzo píše:Optickou dratovou od Microsoftu - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25571