To som znova ja a potrebujem vedieť či sa ten WT oplatí dať aj na moj nový chladič 3D Cooler - PRO ktorý je robený inou technológiou ako klasické chladiče. Ak viete aký je to chladič tak poraďte aký ventilátor mam dať na vstup do WT ? Aký je najvhodnejši spůsob chladenia GPU ?
Je to v pohode keď som z bartona 2500+ vitiahol frakvenciu z původných 1833 Mhz na 2000 Mhz a pri námahe má 56 stupńov Celzia.
Výsledok v PC marku 2004: 3300 bodov
Moj HW: 2500+ , GForce 4200 64Mb, 512 DDR, SB live , doska ASUS A7V600 - X, SeaGate 80 Gb 7200ot , win XP
Chladenie [b]WindTunelom[/b] a všetko čo sa toho týka.
Moderátor: morke
- SLAMA
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co se týče 3D Cooleru - ten má radiální ventilátor, který saje z obou stran - zhora i zdola od patice. Takže WT určitě trochu pomůže, ale ne tak moc, jako u chladičů klasické koncepce s axiálním větrákem.
Na vstup WT se větrák obvykle nedává.
Co se týče té teploty Bartona 2500+ @ 2 GHz, záleží dost na napětí, kterým ho krmíš. Já mám například Bartona 2500+ @ 2200 MHz, 1.6V a mám 53°C při zátěži (chladič Spire FalconRock II, bez WT).
Na vstup WT se větrák obvykle nedává.
Co se týče té teploty Bartona 2500+ @ 2 GHz, záleží dost na napětí, kterým ho krmíš. Já mám například Bartona 2500+ @ 2200 MHz, 1.6V a mám 53°C při zátěži (chladič Spire FalconRock II, bez WT).
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou