ati 9700 artefakty v obrazu
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- R2D2
- Začátečník

právě tady řeším problém s kamošem v praci. reinstalil comp a potom mu začla grafika házet artefakty před tím se mu to nikdy nestalo, přetaktováno nemá, ovladače 4.4. ve 2D má obraz v pohodě ve 3D se mu rozjíždějí textury. já u toho nebyl takže nevím typl bych zahryzlej větrák a přehřívání nic jinýho mně nenapadá co vy nějakej nápad kde ještě může bejt problém 
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Není karta poškozená???
Já bych asi otevřel case a prohlídl si kartu, jestli není z opačné strany(nad GPU) tmavší, pokud ano, mohlo dojít k výraznému přehřívání a poškození karty. Pokud ne, je to spíš chyba SW- možná jsou nainstalovaný blbě nějaký ovladače. V BIOSU by vypnul Fast write.
Je vůbec nainstalován DX9b??? http://www.pegasoft.cz/hledejveverzi.ph ... 77&limit=0
Já bych asi otevřel case a prohlídl si kartu, jestli není z opačné strany(nad GPU) tmavší, pokud ano, mohlo dojít k výraznému přehřívání a poškození karty. Pokud ne, je to spíš chyba SW- možná jsou nainstalovaný blbě nějaký ovladače. V BIOSU by vypnul Fast write.
Je vůbec nainstalován DX9b??? http://www.pegasoft.cz/hledejveverzi.ph ... 77&limit=0
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- R2D2
- Začátečník

poškozená není přeinstalil ovladače a jelo to ok jeden den
dx9b (myslíl že při instalování ovladačů to i řve když ho nemáš) samozřejmně má a ovladačů vyzkoušel mraky. Chyby se začnou vyskytovat jen ve 3D a to jenom někdy. asi tam v sw fakt něco podělal pač něž přeinstalil Widle jelo všechno v poho 
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
- Spider_tS
- Začátečník

- R2D2
- Začátečník

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- R2D2
- Začátečník