AVG CORE

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
noe
Nováček
Nováček

AVG CORE

Příspěvek od noe »

Zdravím

Mam problém s AVG 6.0, mam WIN XP, pri startu hleda AVG Core, a po delsi dobe vyhodi chybu nelze najit avg core.

Behem teto doby samozrejmne skoro nic nefunguje co se tyce pripojeni, atd. Proste vetsina softwaru nefakci, az po skonceni teto operace a hlaseni o chybe.

Zkousel odinstalovat AVG, znovu nainstalovat, registrum moc neruzumim, tak se do toho nechci vrtat, a preinstalovat system se mi taky nechce.

Nevim co s tim, jestli stacil nektery cistic registru, dik moc
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: AVG CORE

Příspěvek od Slezman »

noe píše:Zdravím

Mam problém s AVG 6.0, mam WIN XP, pri startu hleda AVG Core, a po delsi dobe vyhodi chybu nelze najit avg core.

Behem teto doby samozrejmne skoro nic nefunguje co se tyce pripojeni, atd. Proste vetsina softwaru nefakci, az po skonceni teto operace a hlaseni o chybe.

Zkousel odinstalovat AVG, znovu nainstalovat, registrum moc neruzumim, tak se do toho nechci vrtat, a preinstalovat system se mi taky nechce.

Nevim co s tim, jestli stacil nektery cistic registru, dik moc
mě AVG 6.0 na XP Pro a někde i na Win2000Pro vůbec nechodila (2000 tuhly po startu, XP se po startu ihned restartovaly - a to cyklicky, vyřešila to AVG 7.0). Asi je to starší verze (build), která tohle dělala, možná máme stejné příčiny
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Mne AVG 6 chodi uplne bez problemu ako pod Win 2000 tak aj XP ...... podobny problem som mal s Avastom a 3-4x s Nod32 ...., ale s AVG este ani rad ....... Podla mna by bolo idealne preinstalovat system ..... ( aj ked na druhej strane by bolo zatial mozne preist na iny antivirus ...... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

mno...
tak ja taky prihodim...

cyklicke resetovani ma na svedomi stara verze AVG6... stahnete novejsi
nenalezeni core ma na svedomi stara verze AVG6... stahnete novejsi
cislo do toho stazenyho zadate normalne svoje...

co se mi obas po instalu stalo je, ze AVG nabehna asi tak za 40 sekund po nabehu systemu.... do ty doby nejde nic spustit...

setrim si na NOD32 :xmas:
noe
Nováček
Nováček

Příspěvek od noe »

Dik moc , budu muset preindstalovat, a spis jdu do avastu, zjevne AVG ma problemy s XP ale taky s mym notebookem TM 290 a jeho čipovou sadou.

Diky
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

noe píše:
Dik moc , budu muset preindstalovat, a spis jdu do avastu, zjevne AVG ma problemy s XP ale taky s mym notebookem TM 290 a jeho čipovou sadou.

Diky
me se avast neosvedcil... radsi kup NOD32 a nic uz neres...
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“