EAC ???

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
rector
Nováček
Nováček

EAC ???

Příspěvek od rector »

Zdarec. Nainstaloval jsem si EAC(poslední verze + Lame taky poslední, tak samo ASPI) a problém. Mám dvě mechaniky TEAC (DVD, RW) a nějakou obyč 36X. EAC nastavilo 36X za lepší(domnívám se že Teac by měla být lepší). Když ale grabuju z Teacu tak mp3 nehraje - teda hraje ale není slyšet žádný zvuk-vše vypadá Ok a ale prostě není nic slyšet, i když přehrávám cd z EAC tak taky nic...
Druhá věc, když si nastavím že koder bude Lame, tak v PC při grabování píská (ale jen když běží Lame)-a bíper mám odpoj. Taky když chci udělat cd do Oggu tak to vůbec nejde, a když už nechám mp3 tak to udělá wav. Když vrátím nastavení na původní tak to jakž takž fakčí. Mám W XP... Na EAC jsem dělal na jiném PC a bez problémů....ale teď asi přejdu na CDex...
Porádíte mi, jak a co nastavit v EAC byl jsem s ním spokojen...

Díky moc!
kotlik
Nováček
Nováček

Příspěvek od kotlik »

tak zkus starsi verzi EAC...ja sem s nim zatim nadmiru spokojen, pouzivam ho taktez pod XP, s Lamem a nemam problem...tusim ze mam verzi 0.95 prebeta 3....
Barton XP2500@3200+; Epox 8RDA3+; 1GB DDR400 CL2,5; Club 3D Radeon 9200 260/210;
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“