udajne je to nejaká ochrana autorských prav
CRC chyba při rozbalováni v zipu
- landy100
- Nováček

CRC chyba při rozbalováni v zipu
mám problem s rozbalenim souboru zabaleným v zipu ..když se ho pokouším rozbalit tak mi to píše CRC chyba.....
a udajne na to existuje opravný prográmek
...nevite kde ho stáhnout??? popř jinej zpusob řešeni??? 
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: CRC chyba při rozbalováni v zipu
CRC chyba (Cyclic redundancy check) znamená, že je daný soubor poškozen. Žádná autorská práva, nic takovýho...landy100 píše:mám problem s rozbalenim souboru zabaleným v zipu ..když se ho pokouším rozbalit tak mi to píše CRC chyba.....
udajne je to nejaká ochrana autorských prava udajne na to existuje opravný prográmek
...nevite kde ho stáhnout??? popř jinej zpusob řešeni???
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- landy100
- Nováček

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kotlik
- Nováček

ono taky docela zalezi v cem to rozbalujes...treba takovej free PowerArchiver - myslel sem, ze je dobrej..obcas se mi taky stavalo, ze neco stahnu z netu a hodi mi to chybu CRC, ale s kamarady sme naposledy resili problem, kdyz ja jedinej nemoh rozbalit (CRC error) archiv s nasima fotkama co kamos dal na net....nikdo z nich PowerArchiver nepouzival...poohlidnul sem se po jinym free softu a nasel IZArc a jsem nadmiru spokojen...archiv co nesel v PA rozbalit nebyl pro IZArc zadym problemem...
Barton XP2500@3200+; Epox 8RDA3+; 1GB DDR400 CL2,5; Club 3D Radeon 9200 260/210;
- landy100
- Nováček

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- landy100
- Nováček

- zombux
- Odborník PCT

- kotlik
- Nováček

souhlasim, ze s WinRarem jde vsechno vetsinou v poho...ale jak rikam v PowerArchiveru mi to hlasilo CRC error a pak IZArc to rozbalil bez sebemensich problemu...link nevim, ale stopro to najdes na www.slunecnice.cz - tam sem to stahoval ja....ale samozrejme ti nezarucuju, ze to fakt pomuze...ale jeste mi kamos rikal, ze pry ve WinRaru je moznost castecne poskozeny archiv opravit, umi to i WinZip..kazdy jen ten svuj format..tak to muzes taky zkusit
Barton XP2500@3200+; Epox 8RDA3+; 1GB DDR400 CL2,5; Club 3D Radeon 9200 260/210;
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud je archiv poškozen opravit nelze. Problém může být:DEXTER507 píše:Prosím aspoň řekněte jestli to jde zpravit (případně jak) nebo ne.
1. špatně staženo, řešení stáhnout znovu, pokud se bude opakovat problém může být v síťové kartě, případně v paměti.
2. Problém v operační paměti. Pokud na jiném stroji lze archiv rozbalit problém může být v opreační paměti. řešení. Test Operační paměti
Jsi si jisty pripomnou .src pokud by to bylo crc. Tento soubor se da vytvorit napr pomoci totalcommandera, ale nemel by mit vliv na archivy. ty maji kontrolni soucty vlastni. Pokud by t o byl rozdeleny soubor prave totalcmd tak to b problem byt mohl. Co je to za archivy?Samif píše:Prosím mám taky problém s CRC , ale je to trochu něco jiného. Prostě mám více souborů rozdělených, ale smazal jsem rozbalovací soubor .src (Jinak všechny soubory jsou v pořádku. Bohužel bez toho to nerozbalím.není tu nějaká možnost ??
- kocourleo
- Začátečník

Můžeš vybrat soubor s nejnižším číslem a dát v Total commanderu sloučit soubory. Pokud ti chybí jen crc soubor a samotné soubory jsou stažené dobře, tak to budeš mít OK, jen nezískáš ověření, že to máš v pořádku (k tomu ověření je právě crc soubor).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518