Jste "PC guru" nebo s tím máte špatné zkušenosti?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: vaactko

Příspěvek od Slezman »

vacatko píše:...
tvůj příběh je děs, musíš mít pevný nervy, já bych to asi nesl hůř...no spíš bych ho poslal někam, když má navíc kecy.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Vidím, že s příbuznýma a známýma mátre všicni stejný zkušenosti. :D :D :D
Můj otec nechal hrabání se v komplech na mě a sám radši zůstal u oprav zdrojů PC (kolikrát se mu ani nedivím :-D )

Př.: Jeho známej (na komply uplná LAMA) si nedávno (leden 2004) chtěl koupit své první PC je mu tak 55 a jeho synovi 30 (jediná zkušenost PS2) a chtěli doporučení, donesli pár letáků (konkrétně od TASK), já se na to podíval ECS board, Apacer RAM, IBM disk. Já řekl, že je to shit, rači koupit komponenty a zbastlit to. Doporučil jsem z težkým srdcem sestavu s INTEL CPU (kvůli o 0,5% větší stabilitě a menším problémům s teplotou). Výsledek byl, že nakoupily kvalitní komponenty za 50 tisíc a já to musel kompletně rozjet. Sestava následující: board tuším GA-8IPE1000 Pro (Rev 2.0), CPU Intel P4 2.8GHz, HDD Seagate 120GB SATA 8MB cache + 80GB Seagate 8MB cache SATA, Saphaire Radeon 9600Pro 128MB, case fortex AL751, FPU 400W DTK/Enermax, 512MB DDR400 Kingstone CL2.5 3-3-6, DVD vypalovačka TEAC, DVD-ROM TEAC, 17´ LCD podrobnosti doplním jindy.
Kompl je spolehlivej a valí jak švýcarský hodinky.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“