Tak co Painkiller?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jak dokoncit hru jsem na konci zabil jsem tisice tech duchu a nevim jak na toho dabla
FasterFucker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FasterFucker »

mam problem, tusim ve treti misy nakonci u toho bosse, jak tam je ta ohniva jama .. proste do nej siju jak zbesilej a on ne a ne umrit .. zkousel sem vsechno, do hlavy, do noh, do zad, proste nic nezabira .. nevi nekdo jak na nej ? .. budu vdecny za kazdou odpoved
Athlon XP 2000+@12.5x166 idle 39º/burn 46º,CHladic AC COpper Silent + 1x AC low noise ve zdroji v case pred disky AC low noise a 2x obyc. vetracky do serie, Epox 8RDA3+, 256 MBDDR 333, ATI Radeon Club3D 9100 128MB 250/250, HDD Seagate 7200ot/min. 20GB 36º + 120GB 8MB 37º, TV tuner WinFast 2000 Deluxe,AOC 7A+,Xpeckova Wokna PRO SP1
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

FasterFucker píše:mam problem, tusim ve treti misy nakonci u toho bosse, jak tam je ta ohniva jama .. proste do nej siju jak zbesilej a on ne a ne umrit .. zkousel sem vsechno, do hlavy, do noh, do zad, proste nic nezabira .. nevi nekdo jak na nej ? .. budu vdecny za kazdou odpoved
Nad tou jámou je takovej můstek - na ten vlez, ten trotl pujde za tebou a ty strel nahore nad nim do stropu - jsou tam nejaky dreva - zasviti denni svetlo nebo co to je a týpek se odporoučí do horoucích pekel :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

FasterFucker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FasterFucker »

moc diky :-)
Athlon XP 2000+@12.5x166 idle 39º/burn 46º,CHladic AC COpper Silent + 1x AC low noise ve zdroji v case pred disky AC low noise a 2x obyc. vetracky do serie, Epox 8RDA3+, 256 MBDDR 333, ATI Radeon Club3D 9100 128MB 250/250, HDD Seagate 7200ot/min. 20GB 36º + 120GB 8MB 37º, TV tuner WinFast 2000 Deluxe,AOC 7A+,Xpeckova Wokna PRO SP1
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Multiplayer

Příspěvek od Butcherson »

Zdravim!
Zkousel nekdo multak?Mne to po lanu nejak nechodi...Zalozim a druhej mne nevidi..Jiny hry vali v poho..
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Šponty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Šponty »

Potřeboval bych poradit, sem asi v 4chapteru a 2 misi jak sem vylezl ty schody a pak sem přeskočil takovou podlahu jak pak začala padat, a nevim jak dál......jestly víte co myslim tak mi pls poradte :wink:
Notebook ASUS PRO66i - Windows 7
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Red Devil píše:Jak dokoncit hru jsem na konci zabil jsem tisice tech duchu a nevim jak na toho dabla
No včera jsem tu misi hrál asi 46 minut.
Mezitím jsem zabil přes 920 duchů.
Je dost blbé, že ten ďábel nemá žádnej ukazatel zdraví.
Prostě najednou půjde k zemi, ale veř, že to potrvá.

Dost vopruz.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Butch píše:
Red Devil píše:Jak dokoncit hru jsem na konci zabil jsem tisice tech duchu a nevim jak na toho dabla
No včera jsem tu misi hrál asi 46 minut.
Mezitím jsem zabil přes 920 duchů.
Je dost blbé, že ten ďábel nemá žádnej ukazatel zdraví.
Prostě najednou půjde k zemi, ale veř, že to potrvá.

Dost vopruz.
Prubnu to dík,ale taky sem do něj nasypal plno olova a nic uvidíme
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

olova? :) mam dojem ze ne :)
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já si nemuzu pomoct, ale s tou hrou je to tezky, chvili me bavi a pak zacne tak nudit... Proste nic moc. Cekal jsem asi neco trochu jinyho. Dyl jak 30min v kuse to hrat nevydržim, takže pro me je to celkem propadák. :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Sentenced píše:Já si nemuzu pomoct, ale s tou hrou je to tezky, chvili me bavi a pak zacne tak nudit... Proste nic moc. Cekal jsem asi neco trochu jinyho. Dyl jak 30min v kuse to hrat nevydržim, takže pro me je to celkem propadák. :roll:
Taky mě tahle hra zrovna moc nevzala, čekal jsem že to bude lepší. :(
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

bokononista píše:olova? :) mam dojem ze ne :)
a z čeho sou ty kulky v tý brokovnici ze zlata,z diamantů?????
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Red Devil píše:
bokononista píše:olova? :) mam dojem ze ne :)
a z čeho sou ty kulky v tý brokovnici ze zlata,z diamantů?????
No když bojuješ s tím dáblem tak přece žádnou zbraň nemáš :?

Přece tě to přepne na démona a tam žádná zbraň není.
Jen něco jako tlaková vlna či co. Takže o olovu nemůže bejt řeč :wink:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Butch píše:
Red Devil píše: a z čeho sou ty kulky v tý brokovnici ze zlata,z diamantů?????
No když bojuješ s tím dáblem tak přece žádnou zbraň nemáš :?

Přece tě to přepne na démona a tam žádná zbraň není.
Jen něco jako tlaková vlna či co. Takže o olovu nemůže bejt řeč :wink:

A co to vydává ty rány??? Neni ta tlaková vlna náhodou způsobená střelbou z brokovnice??? Co jinýho by to bylo???
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

neni to brokovnice ani kulovnice :) .... proc kdyz mam treba raketak by mi naskocila v demon mode brokovnice? .... to je nejaka tlakova vlna
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Konecne jsem prisel na to jak zaridit aby me tahle hra zacala bavit - nahodil jsem GOD mode a jsem spokojenej - ted uz se jen kocham grafikou a masakruju vše okolo.... Jinak me to fakt vubec nebavilo, ta hra ma vynikajici grafiku a fyziku, opravdu totalni, ale to je jediny co má.

Šponty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Šponty »

Šponty píše:Potřeboval bych poradit, sem asi v 4chapteru a 2 misi jak sem vylezl ty schody a pak sem přeskočil takovou podlahu jak pak začala padat, a nevim jak dál......jestly víte co myslim tak mi pls poradte :wink:
A mě nikdo neporadí ?? :roll: :wink:
Notebook ASUS PRO66i - Windows 7
Pitrs
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pitrs »

Nevite jak dal v Castle vyběhnu po schodišti pořad tam votravujou nějaky divny kostlivci a nikam se nemužu dostat .Akorat dole u schodiště je chodba ale ta je zavřena mřiží .DIKY ZA RADY

CPU :AMD 2200MHz : ASUS A7VX8 :RAM 768 MB SDRAM 333 MHZ :GRAFIKA ATI RADEON 9200 128 MB/64bit :HDD -WD 60GB: CD-ROM ASUS:CD-RW ASUS:Zvukovka SB LIVE 5.1: MONITOR 19" ADI
Miro Klaun
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miro Klaun »

Sentenced píše:Já si nemuzu pomoct, ale s tou hrou je to tezky, chvili me bavi a pak zacne tak nudit... Proste nic moc. Cekal jsem asi neco trochu jinyho. Dyl jak 30min v kuse to hrat nevydržim, takže pro me je to celkem propadák. :roll:
Presne.Ked som to tu cital, ake je to "huste", tak som si to zohnal a bol som teda dost sklamany.
robinhood
Nováček
Nováček

sekání videa

Příspěvek od robinhood »

Hra mi jede parádně i s AA, až teda na videa, včetně intra. Tam se co chvíli seká obraz i zvuk. Mám SB Live! 5.1. Ale zvukovkou to nebude, zkoušel jsem i přepnout na integrovanou, programy na pozadí vypnuty, OS Windows XP. Dělá mi to i u některých jiných her. Má někdo podobné zkušenosti?
CPU Athlon XP 2000+ BOX, ASUS A7V8X mainboard, GPU ASUS GeForce4 Ti 4800SE 128 MB, HDD Seagate Barracuda 4 80GB, EC 300W power supply, Brand 512MB 333DDR RAM, DVD-ROM Toshiba M1812, OS Windows XP Home Edition wirh SP2 and updates, DirectX 9.0c, detonator driver 44.03, SB live! 5.1 souncard.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“