InterVideo DVD copy

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

InterVideo DVD copy

Příspěvek od Butch »

Takže do tohodle threadu pište zkušenosti s tímto placeným programem.
Program je určen k záloze Video-DVD.

Bavil jsem se s kámošem a ten mi říkal, výsledky z tohoto programu jsou perfektní.

Převedl 7GB DVD na 4,5GB a ani při 300% zoomu prý nepoznal rozdíl ve kvalitě.
Samozřejmě nechal DVD tak jak je. Nemazal audio stopy atd...
Od té doby co používá tento program, úplně zavrhl DVDshrink(free program) - se kterým dělal do teď.

Zatím jsem neměl čas tento program otestovat.

Nechce se mi tak úplně věřit, že by nějaký program dokázal udělat 7GB DVD na 4,5GB a přitom nebyl viditelný rozdíl ve kvalitě.

Protože tohle DVDshrink rozhodně neuměl. A větší komprese už se na kvalitě dost podepisovala.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Z principu je nesmysl ze rekomprese z 7 na 4,3 GB bude bezztratova, to je doufam jasne. Kvalita MUSI jit dolu, otazka je o kolik - Je to stejne jako s JPEG obrazkem, ta komprese je zalozena na tom ze je ztratova-a "chyby" se scitaji...

"ani při 300% zoomu prý nepoznal rozdíl ve kvalitě" - ne, neverim tomu... Staci rychla scena ze spoustou drobnych detailu, intenzivnimi barvami a BUDE to videt (staci prulet kamerou nad vlnici se travou treba...) - je ale mozne ze si niceho nevsimne v nejakych na kompresi nenarocnych scenach...

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Právě proto to sem píšu. Chci se zeptat lidí, co mají s tímto programem zkušenosti. Nějaké teorie jsou bezcenné.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

O víkendu jsem to zkoušel
Ze 7GB DVD jsem udělal 4,5GB
Nic jsem neodstraňoval, jen dal komprimovat.
V rychlejších a temnějších scénách byly vidět trochu kostky a značná komprese
To samé v programu DVDShrink.

Takže bych řekl závěrem, že co se týče výsledné kvality, se tyto dva programy příliš neliší. DVD copy je ještě jednodušší...ale není free.
DVDshrink je také dost primitivní, ale alespoň člověk může něco nastavit.
Zatím tedy zůstávám u free programu DVDShrink :wink:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“