Odinstalace MS Office (byly nainst. ze sítě, zdroj už není)

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Odinstalace MS Office (byly nainst. ze sítě, zdroj už není)

Příspěvek od Slezman »

Zdravím,
chci odinstalovat tady v práci Office, který sem nainstaloval původní admin před rokem a půl ze síťového umístění. Odebrat programy a pak to chce instalační informace z balíčku data1.msi z onoho síťového zdroje. Jenže starej server je v p.deli, od té doby se instalovalo z CD, jen já mám původní.
Když mu nabídnu balíček data1.msi z instal. CD v mechanice, odmítne to.
Prostě je nemůžu dát pryč a navíc díky reinstallu woken (issas.exe) nejedou (jedinej program, kterej ten reinstall nezvládl - a zrovna ten nejdůležitější§§§fuckkk!).
Musím kompletovat sborník na tisk, články chodí mailem a já sedím jak tupan a musím to udělat až doma!!
HELP pls
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Bohužel:
Do not use this utility to completely clean a working copy of Office from a computer. Run this utility only after you run the Setup program for Office 2000, and then click Remove Office.

Tohle můžu pouřít až po odinstalu, jenomže já mám (i když nefunkční) plnou instalaci a nemůžu ji odinstalovat.

run the Setup program for Office 2000, and then click Remove Office.
přesně tohle bych s radostí udělal, ale furt to po mě chce instal. informace ze síťového zdroje.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

i když zkusit to můžu, ten debil se totiž chová, jak kdyby je tam vůbec neměl a při spuštění wordu je to stejné jako při pokusu o odinstall. Problém je v tom, že potřebuju zachovat funkčnost systzému jak teď je, protože musím být bezpodmínečně na příjmu v Outlooku a kdyby se mi zas zhroutily Win2000, šel bych si to hodit. A zápis do registru (možná bude neúspěšný díky nesplnění podmínek pro použití aplikace) si o to koleduje.... :(
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Co bude určitě fungovat, je nová instalace/upgrade přes starou nefunkční a následný odebrání. Vyzkoušej.
..
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Lemra píše:Co bude určitě fungovat, je nová instalace/upgrade přes starou nefunkční a následný odebrání. Vyzkoušej.
nene, při spuštění setupu na CD to chce opět instalční informace ze serveru...

reinstall je to co chci, bylo první co jsem zkoušel, teď chci jít cestou nejdříve odinst. ten nefunkční zmetek a hezky si to tam nainstalovat korektně celé znovu.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

wow, právě instalujéééééé.
TOHLE ZABRALO, už zase funguju !!! Díky moc Dony a díky všem,já tohle fórum prostě miluju... 8)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

NZ, od toho to tu je, kdo může, pomůže 8)

kurňa to je heslo jak do reklamy :lol:

2 Lemra: Vyřešeno, můžeš locknout (pokud autor nic nenamítá) ...
edit: OK, beru zpet :oops: , nezamykat (diky Draku )
Naposledy upravil(a) Dony dne stř 5. kvě 2004, 15:07, celkem upraveno 1 x.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Dony píše:2 Lemra: Vyřešeno, můžeš locknout (pokud autor nic nenamítá) ...
Myslim, ze je zbytecne zamykat thready jen proto, ze je problem vyresen. Kdyz bude mit nekdo priste podobny problem a bude potrebovat neco doresit, tak bude muset zalozit dalsi thread.
2 Lemra: Pak mne smazni :)

edit:/ lemra nevidí problém - nechme threda žít... :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“