Spomaleni HDD western 120G s WIN XP

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
jikom
Nováček
Nováček

Spomaleni HDD western 120G s WIN XP

Příspěvek od jikom »

Koupil jsem HDD western 120Gb asi po mesici jsem ho sel reklamovat protoze se zpomalil na 2M/s oni to projelz jakzm si testem a byl zase v poradku. Po mesici to udelal zas!
Zjistil jsem ze to delaji Win Xp kdyz se spomaly staci jen znovu nainstalovat XP ale pritom tam mam i Win ME ale ty jedou stale dobre nevite cim to je?
Ted jsem skusil dat XPckam NTFS tak jsem zvedav co to udela.

Poznamka mam ho rozdeleny na tri na prvem Win Me na druhem Win XP a na tretim dat

Duron 900, deska nejaka asiska (nemam informace u sebe) 256 + 64 ram na 133 grafika GF2 16 sitovka 100 tod asi vse
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Davas tam najnovsie ovladace k doske... VIA 4in1.., SIS, Ali.... na IDE driver....... rezidentny soft.......
Kedze vo WinME to chodi vporiatku.... urcite to bude len zalezitost software... niecoho co mas v tom Win XP.......
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

random píše:rezidentny soft.......
Kedze vo WinME to chodi vporiatku.... urcite to bude len zalezitost software... niecoho co mas v tom Win XP.......
Taky to tak vidím. A pokud lezeš s WXP na net, zkoušel třeba nějakej "antispy"?
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

hmm a nepřeplo se ti to na PIO ? to woknaXP dělaj rády - teda když najdou nějakou CRC chybu přenosu...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
ogre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ogre »

Cauky, to same u disku Baracuda, vyziti CPu v HDtachu na 66 %... v seatools disk OK, DMA zapnuto v Biosu i ve Win
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

ogre píše:Cauky, to same u disku Baracuda, vyziti CPu v HDtachu na 66 %... v seatools disk OK, DMA zapnuto v Biosu i ve Win
jakej máš OS, desku a ovladače ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
ogre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ogre »

CPU XP 2500+
desla soltek s NV chipsetem
pamti Adata 466-512 MB
diskz Baracuda 7200.7
sys XP profi (asi se SP1) nekde jsem cetl ze prave ten SP1 dela problemy ATA radicum... na XP Home jsem to nezkousel...
na jednom z tech diksu se ted objevilo 4kB sptanejch sektrou....
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

máš tam ty nVidia IDE ovladače ? pokud ano, tak je to uplně normální. pokud chceš mít nízké zatížení, nech tam ty wokenní :wink:
ogre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ogre »

Caute, mam tam origos ovladace od solteku takze asi ii NV IDE, jeste jsem nestacil stahnout novejsi... mozna ze se to pak zmeni, ze je to jen docasne... uvidime...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“