Přepínání monitorů (monitor/TV)

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Přepínání monitorů (monitor/TV)

Příspěvek od ZdenekSveda »

Mam VGA ATI Radeon 9200 SE a nevim jak prepinat monitor a pripojenou TV k PC (primar/sekundar). Koupil jsem dalkac k PC a hodilo by se aby TV mohla byt primar, ale pak na PC monitoru nic neudelam protoze je vsechno na TV. Co s tim??? nebo jak to prepinat aby se nemuselo pokazde do nastaveni monitoru ???
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Přepínání monitorů (monitor/TV)

Příspěvek od Butch »

ZdenekSveda píše:Mam VGA ATI Radeon 9200 SE a nevim jak prepinat monitor a pripojenou TV k PC (primar/sekundar). Koupil jsem dalkac k PC a hodilo by se aby TV mohla byt primar, ale pak na PC monitoru nic neudelam protoze je vsechno na TV. Co s tim??? nebo jak to prepinat aby se nemuselo pokazde do nastaveni monitoru ???
Normálně Alt+F5 je to nastavené jako default(ty čudle na ATi remoteru jsou programovatelné, takže by to mělo jít nastavit)

Jinak nastavit aby byl obraz na TV a zároveň na PC, lze v driverech.
Já to teď nemám před sebou, ale v menu obrazovky(nebo jak se to jmenuje), je nastavování klávesových zkratek pro přepínání. A pak v rozích jednotlivých zařízení se kliknutím dá nastavit, jaké ma jít s kterým současně.
Pokud ti ani tohle nepomůže tak se budeš muset zasvětit do Hydravision.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Do klavesovych zkratek se prave nemuzu v nastaveni obrazovky dostat. Vidim to policko, ale je svetly jako ze do nej nejde psat
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

ZdenekSveda píše:Do klavesovych zkratek se prave nemuzu v nastaveni obrazovky dostat. Vidim to policko, ale je svetly jako ze do nej nejde psat
Musíš mít TV připojenou, přepnutou na Video, vypnuté Video a ještě vyndat anténu pokud se ti dělají pruhy v obrazu na tel.

PC ti prostě musí poznat dvě zařízení. Tvůj monitor a TV.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

A to proč??? to jako aby se dalo dostat do toho nastaveni klavesovejch zkratek??? me to jako normalne v nastaveni prepnout jde (primar/sekundar), a PC vi ze tam ta TV je pripojena.A to alt+F5 mi teda nefunguje, jak by to teda slo nastavit??? v Hydra ty klavesovy zkratky taky klidne nastavim, ale stejne nefungujou.
Tranzistor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tranzistor »

Mě taky nejde dostat se do nastavení klávesových zkratek, mám přesně ten samý problém jako Zdenek. Kombinací Alt + F5 standardně provádím komprimaci souborů a teď se mi vždy "přepne" obrazovka, přitom mám připojený jen monitor a TV asi dlouho mít nebudu.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“