Podpora AGP4x na MB QDI Advance 10B

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
LLibor
Nováček
Nováček

Podpora AGP4x na MB QDI Advance 10B

Příspěvek od LLibor »

prosim o pomoc jestli nekdo mate zkusenost s kombinaci MB ODI advance 10B + GK XFX GeForce 4 MX4000 - bohuzel tato karta mi nechce pracovat ve winXP v rezimu AGP4x ale pouze 2X
predem dekuji za radu
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Doska ma cipovu sada VIA 694 ..... ktora AGP 4x podporuje ......
Ake pouzivas VIA 4,1 ....., aku verziu ovladacou na grafiku pouzivas .....
Inak na tejto karte sa rozdiel vykonu medzi AGP 2/4x moc neprejavy ........ aj tak je na dnes velmi slaba ......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Zkus se podívat jestli je někde v BIOSu možnost nastavit rychlost
AGP2x/AGP4x. Zkus desce flashnou nejnovější BIOS. Jinak prozkoušej různý ovladače.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
LLibor
Nováček
Nováček

Příspěvek od LLibor »

V biosu jsem nastavil AGP4x, nekolikrat jsem to flashnul a stejne to nepomohlo, jinak naistaloval jsem posledni dostupne ovladace jak pro via tak i pro nvidiu dokonce i nejaky neoriginal 61.10 a prad nic, ale kdyz v biosu zapnu AGP fast write tak to bezi na 4x , ale potom zase zlobi zobrazovani
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ked to na AGP 2x chody bez problemu tak by som to neriesil ... zostava aj grafika je pomerne slaba .... a rozdiel vykonu je prakticky nulovy ........
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Možná bude chyba v HW nekompaktibilitě. :( :( :( A to by bylo dost zlý, kartu by ti za jinou od jinýho výrobce nevyměnili (záleží na serióznosti prodejce). Zkus se poptat tam kdes ji koupil jestli ti ji nevymění za jinou (např. za MSI). Přeji hodně štěstí!!!
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“