Cituju ze článku na PCT: "panel je jak stvořený pro tiché ale notoricky "topící" disky Seagate (7200.2) s rovným horním víčkem". Mám tyto HDD ve verzi SATA a teplota při použití 80mm ventilátoru 26°C
Shit píše:Cituju ze článku na PCT: "panel je jak stvořený pro tiché ale notoricky "topící" disky Seagate (7200.2) s rovným horním víčkem". Mám tyto HDD ve verzi SATA a teplota při použití 80mm ventilátoru 26°C
Jsme sice trochu OT, ale jestli to nebude tim 80mm ventilatorem
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
heledte (jiri drak+JJ+shit) nechcete si to resit nekde jinde
ja bych byl rad kdyby uz konecne nekdo z milostivych bossu PCT smazal moje jmeno pod tim clankem a vysvetlil mi proc se tam objevilo
Suleky píše:heledte (jiri drak+JJ+shit) nechcete si to resit nekde jinde
ja bych byl rad kdyby uz konecne nekdo z milostivych bossu PCT smazal moje jmeno pod tim clankem a vysvetlil mi proc se tam objevilo
A co kdyz se tak autor opravdu jmenuje???
Ja osobne nevim, ale moznost tu je.
btw. nikdo by Te tam z niceho nic nedal jako autora
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet... Moje clanky na PCT
pOOLa píše:
tak to ani omylem .... u me sou dve novinky a ten clanek - ty novinky sem psal skutecne ja (no bylo jich vic ale to me tak nebere) ale ten clanek sem ja nepsal! kurna to bych o tom musel neco vedet ne?
pOOLa píše:
tak to ani omylem .... u me sou dve novinky a ten clanek - ty novinky sem psal skutecne ja (no bylo jich vic ale to me tak nebere) ale ten clanek sem ja nepsal! kurna to bych o tom musel neco vedet ne?
teda Suleky, že si rybkožrout (kdo nebyl na srazu nepochopí) jsem už vedel, ale že si i totalni schyzofrenik - to se dozvídám až tady
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään