Tak co Painkiller?
Moderátor: Baneshee
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Mne se Painkiller stale kouse na R9100 a vypisuje VPU recover provedl reset gaf. akcel.-mam Omega drivery 2.5.22. Skousel sem jeste catalysti 3.6 - to bylo uplne nanic a se 4.2 se to kouslo hned na zacatku. S temi omega drivermi mi to islo v pohode 2 prve mise a tohle dela asi po 2min hrani v Catacombs. Kartu nemam ani pretaktovanou tak uz fakt nevim co s tim.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- robinhood
- Nováček

-
Ahoj, díval jsem se i na zahraniční fóra, a tam lidi mají u Painkillera problém taky víceméně s Radeony a zvukovkou SB Audigy 2. Na tu zvukovku je nějaký patch, u tý karty fakt nevím. Možná nebudu přesný, ale obecně se ví, že nVidia je narozdíl od ATI se všemi hrami kompatibilní, a proto jsem si místo Raeona, koupil GeForce, i když jen 4 Ti. Připoměl bych např. MGS2, kde i po nainstalování opravného patche, zůstane majitelům Radeona černá obrazovka. To ti ale moc nepomůže. Třeba bude mít někdo lepší nápad.
CPU Athlon XP 2000+ BOX, ASUS A7V8X mainboard, GPU ASUS GeForce4 Ti 4800SE 128 MB, HDD Seagate Barracuda 4 80GB, EC 300W power supply, Brand 512MB 333DDR RAM, DVD-ROM Toshiba M1812, OS Windows XP Home Edition wirh SP2 and updates, DirectX 9.0c, detonator driver 44.03, SB live! 5.1 souncard.
- sid
- Začátečník

-
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- robinhood
- Nováček

-
já neříkám, že Radeony a Audigy 2 jsou špatná volba, jen říkám, že s tím na různých konfiguracích PC mohou být problémy.
CPU Athlon XP 2000+ BOX, ASUS A7V8X mainboard, GPU ASUS GeForce4 Ti 4800SE 128 MB, HDD Seagate Barracuda 4 80GB, EC 300W power supply, Brand 512MB 333DDR RAM, DVD-ROM Toshiba M1812, OS Windows XP Home Edition wirh SP2 and updates, DirectX 9.0c, detonator driver 44.03, SB live! 5.1 souncard.
- sid
- Začátečník

-
mám R9800 a Audigy a jede mi to v pohodě a to jak s cat. 3.9 tak i posledními 4.5, ale podotýkám , že mám originál, jestli náhodou ti , kteří si stěžují, že jim to blbne nemají nějaké crack verze. Jinak Atinu mám 3/4 roku a nepozoruji žádnou nekompatibilitu s hrami (musím ale přiznat, že jich zas moc nemám)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

blbě jsem pochopil intro, chtěl jsem aby si mohl vybojovat to, aby s mladou byli zase živí a on bojuje aby mohl jít do nebe za ní. Trošku mě to sebralo motivaci
Jinak to vypadá hezky, ale zatím mě znechutil ten tupej systém, jdeš, najednou horda nemrtvejch, vykosíš je, otevře se checkpoint, jdeš další horda, momentálně mám chuť na něco roztahanějšího, kde by bylo možno kreatury likvidovat ze zálohy aniž by si to uvědomily.
Vidím v tom nástupce Blood, takže až budu mít hororovou náladu, zapnu to...
Jinak to vypadá hezky, ale zatím mě znechutil ten tupej systém, jdeš, najednou horda nemrtvejch, vykosíš je, otevře se checkpoint, jdeš další horda, momentálně mám chuť na něco roztahanějšího, kde by bylo možno kreatury likvidovat ze zálohy aniž by si to uvědomily.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj, taky mi to vzalo motivaci, ale po první 100 nepřátel jí mám dostSlezman(CZE) píše:blbě jsem pochopil intro, chtěl jsem aby si mohl vybojovat to, aby s mladou byli zase živí a on bojuje aby mohl jít do nebe za ní. Trošku mě to sebralo motivaci
Ten systém neni tupej: nemysli, rozstřílej, jdi, nemysli, rozstřílej, jdi......
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nekomu stačí ke stestí máloLuke píše:Tak jsem konečně začal hrát. A je to bomba. Moc se mi to líbí. Jen je tam málo nepřátel
Tahle hra ma jen hodne nepratel a hezkou grafiku, bohužel nic víc....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
... a zapomnel jsi na kulySentenced píše:Nekomu stačí ke stestí máloLuke píše:Tak jsem konečně začal hrát. A je to bomba. Moc se mi to líbí. Jen je tam málo nepřátel![]()
Tahle hra ma jen hodne nepratel a hezkou grafiku, bohužel nic víc....
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- Boin
- Začátečník

-
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je kde? asi jsi nepobil vsecky nepratele - pkud jo tak ti sipka ukazeuje kam da jit - v teto hre se moc zakysnout neda (krome hlavnich bossu)Boin píše:Potřebuju poradit.
Zasekl jsem se v 4 kapitole 1část. Vyjdu točitý schody všechny vybiju a nevim co dál)![]()
Poradtě prosím
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- Boin
- Začátečník

-
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník

-
- Šponty
- Začátečník

- bokononista