Radeon 320M a tv out ... nejde a nejde

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Bart_Teschen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Radeon 320M a tv out ... nejde a nejde

Příspěvek od Bart_Teschen »

Nastavil jsem podle FAQ vše. To abych předešel otázkám. Ale televize je pořád černá, žádný signál.
NB Compaq Presario 2100, je na to nějaká finta nebo co ?
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

doporucuji doplnit ale informace jako jaky kabel, delka, konektor, jaka televize, zda je karta odzkousena nekde jinde a je urcite funkci a podobne...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Paja píše:doporucuji doplnit ale informace jako jaky kabel, delka, konektor, jaka televize, zda je karta odzkousena nekde jinde a je urcite funkci a podobne...
zda je karta odskousena nekde jinde jo?? to si snad delas srandu, jako ze vyrve desku s integrovanou grafikou z noutase a pujde to zastrcit do pc, no tak to jsem jeste nezral

zkusil bych jiny kabel, uz se mi stalo ze byl vadnej a ja rozebral malem TV i s kompem, jinak jake pouzivas ovladace, doufam ze jsi nezkoul jine nez od vyrobce NB, me to na ACERU 542 s MR9200 nechtelo na nicem jinym slapat
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

jj moje chyba, nejak jsem prehlednul ze se jedna o notebook, ale stale jsou to neuplne informace...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Bart_Teschen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Wiruz píše:
Paja píše:doporucuji doplnit ale informace jako jaky kabel, delka, konektor, jaka televize, zda je karta odzkousena nekde jinde a je urcite funkci a podobne...
zda je karta odskousena nekde jinde jo?? to si snad delas srandu, jako ze vyrve desku s integrovanou grafikou z noutase a pujde to zastrcit do pc, no tak to jsem jeste nezral

zkusil bych jiny kabel, uz se mi stalo ze byl vadnej a ja rozebral malem TV i s kompem, jinak jake pouzivas ovladace, doufam ze jsi nezkoul jine nez od vyrobce NB, me to na ACERU 542 s MR9200 nechtelo na nicem jinym slapat
No, ovladace original ze stranek HP-Compaq, kabel provozuji na stolnim PC a jede v pohode, takze kabel bych vyloucil. Integrovana grafarna je jak jsem psal Radeon mobile IGP 320. Vsechno slape, akorat kdyz zapnu kablik do televize a prepnu na AV, tak je obrazovka porad cerna, televize ani neni detekovana, jedna se o TV Thompson, potom jeste zkouseno na TV Panasonic co ma mala v detskem. Ani ji nerozpozna, tak uz nevim ...
Bart_Teschen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bart_Teschen píše:
Wiruz píše: No, ovladace original ze stranek HP-Compaq, kabel provozuji na stolnim PC a jede v pohode, takze kabel bych vyloucil. Integrovana grafarna je jak jsem psal Radeon mobile IGP 320. Vsechno slape, akorat kdyz zapnu kablik do televize a prepnu na AV, tak je obrazovka porad cerna, televize ani neni detekovana, jedna se o TV Thompson, potom jeste zkouseno na TV Panasonic co ma mala v detskem. Ani ji nerozpozna, tak uz nevim ...
Takže jsem něco pozjišťoval a odpovím tady do DF, možná se někomu bude hodit ...

Compaq má vlastní standarty přenosu signálu, odlišné od běžných, jde o to, že pokud je kabel do TV připojen kablíkem S-VHS/cinch, přičemž cinch jde do TV, neumí karta detekovat TV !!
Pokud zapojíte do TV S-VHS, nebo redukci SCART/S-VHS, vše jede jak má, teď jsem to odzkoušel.

Co se týká ovladačů pro mobilní Radeony ...

Můžete použít třeba i poslední Catalysty 4.5 ! Musíte jen upravit inf soubor tímto programem, který najdete zde ..

http://www.driverheaven.net/patje/

Ovšem toto není oficiální úprava ATi, ale funguje.
Reserve
Nováček
Nováček

Radeon 320M a TV out

Příspěvek od Reserve »

Někde jsem zahlédl, že u některých typů lze TV out spustit při aktivaci kláves Alt+F5. Tak schválně? To jsem zvědav.
TOFi
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“