Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

PAJA píše:ne runove slova proste musis zkouset..... ale v podstate kazde slovo je good a kdyz ho jednou 2x udelas tak pak si i zapamatujes co ktery dela...a hlavne v ¨poslednich vazich hry si stejne udelas slova ZY-ZY-ZY-EL-ZY-ELD :-)

a pak neni co resit (napr 14 to all skill, a dalsich par "blbosti :-) )
ja si je prave kvuli tem +14 to all skill nedelam pac mi potom strafe sosa prilis rychle manu (a to mam 80% mana stealing) a za ty +5% damage/skill level to fakt nestoji.

Narazil jsem na jedno slovo do quad charmu z velice dostupnych run co dava +85% attack speed + nejake dalsi vecicky. Vecer to sem napisu.

Mym nejvetsim problemem je pernamentni a TOTALNI precpani stashe/inventory i cube :sad:
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

PAJA píše:jo jasne moje chyba........

yuck je proste prote jen takova blbustka kterou muzes vyhodit....stane se to obcas kdyz treba pouzijes scroll rekneme z key to solo token a ono vznikne YUCK je to tam pouze aby te to nastvalo.......
A ja ako pako prehladavam uz mesiac vsetky fora... :-D
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

miho píše:
PAJA píše:ne runove slova proste musis zkouset..... ale v podstate kazde slovo je good a kdyz ho jednou 2x udelas tak pak si i zapamatujes co ktery dela...a hlavne v ¨poslednich vazich hry si stejne udelas slova ZY-ZY-ZY-EL-ZY-ELD :-)

a pak neni co resit (napr 14 to all skill, a dalsich par "blbosti :-) )
ja si je prave kvuli tem +14 to all skill nedelam pac mi potom strafe sosa prilis rychle manu (a to mam 80% mana stealing) a za ty +5% damage/skill level to fakt nestoji.

Narazil jsem na jedno slovo do quad charmu z velice dostupnych run co dava +85% attack speed + nejake dalsi vecicky. Vecer to sem napisu.

Mym nejvetsim problemem je pernamentni a TOTALNI precpani stashe/inventory i cube :sad:
nebot jsem hral za nekromanta kterej bojuje jen pomoci skillu (tedy cim vyssi tim lepsi urtok, silnejsi monstra atd vsak to znate) tak me to celkem bodlo....navic nakej zivot tam byl a jeset bar super veci..... predevsim zbroj pres 1000 :-) atd

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

jeste muzu poradit super slovo.....HEL-NEF :-) 5 to all sklill.....takze pro nekromanta a kouzelnici je to povine....strka se to do pasku a vydrzelo me to az do konce normalu........

a potreboval bych jednu vec....neznate slovo ktery zvysi RYCHLOST UTOKU???? dik

2MIHO: cekam netrpelive na slovo :wink:

miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

PAJA píše:jeste muzu poradit super slovo.....HEL-NEF :-) 5 to all sklill.....takze pro nekromanta a kouzelnici je to povine....strka se to do pasku a vydrzelo me to az do konce normalu........

shael sol nef ort, mam ho v quad charmu nevim do ceho se jeste da strcit.
+89% att. speed, 9-15 dam, 21-290 lightning dam, knockback, 3% 7lvl charged bolt on striking.
Mam jeste 5-kaminkove slovo, ktere ma mimo jine 3% chance to cast 7lvl orb on striking. Jsou to sice jen 3% ale asi tam je nejaky bug protoze kdyz nasiju jeden mrazivy sip do skupinky nepratel tak to tech orbu vysle 2-5 coz je docela cool (doslova).
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Teda s tim Zy-Elem jste se nějak rozjeli! Budu si to muset už nainstalovat, at můžu taky hodnotně přispívat! :-D :-D :-D
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

miho píše:
PAJA píše:jeste muzu poradit super slovo.....HEL-NEF :-) 5 to all sklill.....takze pro nekromanta a kouzelnici je to povine....strka se to do pasku a vydrzelo me to az do konce normalu........

shael sol nef ort, mam ho v quad charmu nevim do ceho se jeste da strcit.
+89% att. speed, 9-15 dam, 21-290 lightning dam, knockback, 3% 7lvl charged bolt on striking.
Mam jeste 5-kaminkove slovo, ktere ma mimo jine 3% chance to cast 7lvl orb on striking. Jsou to sice jen 3% ale asi tam je nejaky bug protoze kdyz nasiju jeden mrazivy sip do skupinky nepratel tak to tech orbu vysle 2-5 coz je docela cool (doslova).
tak to slovo se jmenuje LIGHTINING SHAEL-SOL-NEF-ORT a dostupne od 39 urovne....da se dat do ANY STAFF nebo CHARM QUAD..... jo dobre akorad jsem na 33 urovni :-)

Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

Luke píše:Teda s tim Zy-Elem jste se nějak rozjeli! Budu si to muset už nainstalovat, at můžu taky hodnotně přispívat! :-D :-D :-D
a divis se? hraju to uz asi mesic a to v KUSE...kdyz je cas sedim u toho....jsem proste troska....akorad me tesi ze nejsem sam :lol:

ale zase na druhou stranu at to jen nechvalime....je to strasne moc MEGALOMANSKY.....trochu to prehnali....chtelo by to zase trochu ubrat...

ale zabavny to je a to je hlavni........

ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Strasne sa mi paci, ako do Zy-El narval nove prisery. Ked som vykastil Blood Golema, nechapal som. Mam pocit, ze ukradol z Baldurs Gate II Bone Golema :-D
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

ByzaX píše:Strasne sa mi paci, ako do Zy-El narval nove prisery. Ked som vykastil Blood Golema, nechapal som. Mam pocit, ze ukradol z Baldurs Gate II Bone Golema :-D
je tam tolik novych (starych) priser, vsechny nekde uz byly....ale tim KNIGHTem WHO SAY NYEE me fakt dostali....jo je to sranda.......

cano
Nováček
Nováček

Příspěvek od cano »

drak píše:
Luke píše: Hm dungeon Siege, ten jsem taky hrál po síti a............ nic moc. DIABLO JE PROSTĚ DIABLO :)
DS není špatná hra - dohrál jsem singl, ale nemám se nějak důvod k ní vracet (snad jen proto, že mám teď silnější comp).Diablo mastím se střídavejma výpadkama furt.
Dungeon siege je super hra, fascinuje ma na nej to ze ten svet je snad nekonecne velky, mozes ist z bodu A do bodu B neprebernym mnozstvom ciest. Ked nejdes len po turistickych chodnikoch mozes najst super zaujimave miesta. A tiez vyvoj postavy sa mi totalne paci. Nie jak v diable zabijas mecom a potom si naklikas k magicu body. A co je hlavne da sa hrat po nete aj ked nemas original.
Athlon XP 1600+@2200+, 512MB DDRAM, 120GB HDD, ATI Radeon 9500
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Raj pre piratov, ze :-D
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

cano píše:
drak píše: DS není špatná hra - dohrál jsem singl, ale nemám se nějak důvod k ní vracet (snad jen proto, že mám teď silnější comp).Diablo mastím se střídavejma výpadkama furt.
Dungeon siege je super hra, fascinuje ma na nej to ze ten svet je snad nekonecne velky, mozes ist z bodu A do bodu B neprebernym mnozstvom ciest. Ked nejdes len po turistickych chodnikoch mozes najst super zaujimave miesta. A tiez vyvoj postavy sa mi totalne paci. Nie jak v diable zabijas mecom a potom si naklikas k magicu body. A co je hlavne da sa hrat po nete aj ked nemas original.
Už jsem to říkal, DS neni špatná hra, ale neni to DIABLO :-D :-D :-D
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

To ani v najmensom. Chvilku som to aj hral, ale prestalo ma to bavit. Navyse sa neda hrat singel odznova s tou istou postavou ako diablo. Kedze nenam siet je to pre mna dost podstatne.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

je to strasne moc MEGALOMANSKY.....trochu to prehnali....chtelo by to zase trochu ubrat...
nepripomina ti to trochu neco? :)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ICE píše:
je to strasne moc MEGALOMANSKY.....trochu to prehnali....chtelo by to zase trochu ubrat...
nepripomina ti to trochu neco? :)
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

Luke píše:
ICE píše: nepripomina ti to trochu neco? :)
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

toto byla jen NEVHODNA prupovidka smerem ke me kterou nemel nikdo sanci pochopit.....takze si toho nevsimejte....... :P

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

PAJA píše:
Luke píše: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

toto byla jen NEVHODNA prupovidka smerem ke me kterou nemel nikdo sanci pochopit.....takze si toho nevsimejte....... :P
:oha:
gremlin
Nováček
Nováček

Příspěvek od gremlin »

HADES píše:Nejlepší postava? Zpočátnu sem D2 bez LoD hrál s paladinem, to byla podle mě asi nejlepší postava ale potom co vyšel datadisk už to s ním dál nešlo, bylo to moc těžké. Měl jsem v té době ještě rozehrané jiné charaktery a nejtěžší to bylo s kouzelnicí. Po vydání LoD jsem to s ní zkusil a dopracoval jsem ji bez větších problémů na 85 lvl (s players 8).Je zaměřená na lightning a když jsem s ní bojoval na jedné lan party proti barbarovy na 83 tak ten barbar neměl nejmenší šanci:) Thunderstorm na 30 lvl, 1200-1600 damage :lol:
tak to je fasa ale moj baba by sa len potesil pac by ho to vyliecilo... 85 lightning res a 50 light absorb...
PC
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Uz je koniec augusta, a patch 1.10 este stale nikde. Tesil som sa na neho uz ked som robil diplomovku a stale nic. A to bolo kecov, ze po vydani W3-FT presunu na urychlenie vyvoja 1.10 nejakych ludi :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“