když se to stane, tak musim zmačknout ještě tlačítko reset a už se rozjede komplet.....
čím by to mohlo být ??
předem díky za odpovědi
Moderátoři: Walker1134, PKBO

to jsem si taky myslel, asi ho zkusim vyměnit - mam možnost za EC 300WBajgy píše:ja bych to skromne tipnul na vadny zdroj.

Skoro na 100% to bude určitě zdrojem.Wixe píše:to jsem si taky myslel, asi ho zkusim vyměnit - mam možnost za EC 300WBajgy píše:ja bych to skromne tipnul na vadny zdroj.
taky jsem bral v uvahu že by to mohla bejt deska

tak asi ne.......Borg píše:Skoro na 100% to bude určitě zdrojem.Wixe píše: to jsem si taky myslel, asi ho zkusim vyměnit - mam možnost za EC 300W
taky jsem bral v uvahu že by to mohla bejt deska

zatim to jede, ale nějaký čas to musim ozkoušetJJ píše:no a?Ako to ide?Wixe píše:tak jsem tam ještě zkusil hodit jiny zdroj a uvidime jak to pofakčí

žadne AC větraky v caseu nemam a RAM mam na 2,5 a na 2,8 to davat rozhodně nebudu, neboť nechcu objevit uzkou dlouhou pečinku v pobobě destičky v caseu[Might] píše:Můžou to dělat AC větráčky pokud nějaký máš ....
zkus dát DDR na 2.8V ...

zvyšit Vcore jsem nezkoušel a napětí mi kolisa např: vcore (1,65) mi kolisa od 1,62 do 1,65UFo píše:zkousel si zvysit Vcore? jak se chova ten zdroj pri zatizeni? nekolisa ti moc napeti pri zatezi na +12V a +3.3V? nekolisa ti Vcore?
tim ze si zkousel misto EC 300W jen EC 350W sis teda moc neotestoval, EC jsou sunty, ja mam Codecom 400W (taky shit) a podle parametru proudovych odberu je na urovni Fortrona 300W (osobne o tom pochybuju)
nezvlada utahnout ani tu mou sestavu, pri zatezi mi roste +12V ( ale ne moc) a klesa +3,3V, bohuzel mi kolisa i Vcore (1.84V-1.856V), pc mi de zapnout normalne pokud ho nevypnu od site, pak jen po resetu
btw.: pokud ti to bude delat i po zvyseni Vcore a Vmem tak bych to taky videl na ten zdroj

hmm, dalši super zpravaTomV píše:To je ještě dobrý... Dokud to nezačne dělat nějaký vylomeniny, tak je to v pohodě...Wixe píše: zvyšit Vcore jsem nezkoušel a napětí mi kolisa např: vcore (1,65) mi kolisa od 1,62 do 1,65![]()

Nejdříve bych to zkusil všechno na default. Takhle si akorát rozhasí X vzájemně se ovlivňujících hodnot a ještě víc si to zkomplikuje. Takhle se chyby nehledaj - je potřeba zkoušet a "odškrtávat" jednu možnost po druhé, ne deset věcí na jednou...UFo píše:nejdrive bych zkusil zvysit Vcore, Vmem, a event. i napeti na chipsetu, jestli to nepomuze tak je chyba nekde v MoBo nebo zdroj
(spise bych to videl na ten zdroj)