Špatné zobrazení her

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Špatné zobrazení her

Příspěvek od JanHavlicek »

Mám na chalupním PC problém. Při zapnutí her GTA Vice City nebo NFS Underground (jiné jsem nezkoušel, ale zřejmě to bude stejné) hrozně blbne grafika. Viz. PrintScreeny z GTA

GTA menu
GTA hra

Sestava:
MB: First AN17
CPU: AMD Athlon XP 2100+
RAM: 2x256 MB Samsung
Grafika: nVidia GeForce FX5200 256 MB (deska dovolí AGP 4x)
DirectX 9.0b

Pls poraďte co s tím
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Už si zkoušel jiný ovladače na grafiku? Nebo třeba přeinstalovat Win?
Možná se Ti taky může něco vařit.... :shock: grafika....
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

Ja som mal podobny problem ale namiesto texto tam boli obdlzniky. Skus nove ovladace alebo ine CD- aj v tom moze byt chyba. :)
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Ovladačema to nebylo. Mám standard nVidia 56.72 všude a nikde neblbnou. Špatným CD to taky není. Chtěl jsem to původně vyřídit bez přeinstalování OS, ale nakonec jsem to tak udělal a už to funguje. Těžko říct čím to bylo.
Radik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radik »

JanHavlicek píše:Ovladačema to nebylo. Mám standard nVidia 56.72 všude a nikde neblbnou. Špatným CD to taky není. Chtěl jsem to původně vyřídit bez přeinstalování OS, ale nakonec jsem to tak udělal a už to funguje. Těžko říct čím to bylo.
Pockej,to neznamen ze kdyz jinymu ovladace neblbnou,ze tobe nemuzou zlobit. Opravdu zkus jine, spis starsi nez novejsi.
MB: ASUS P4P800, i865PE -- CPU: P4 3,4C HT -- CHLADIČ: Zalman CNPS7000A-Cu -- RAM: 4 x 512 MB DDR 400MHz (Dual Channel Kingstone) -- VGA: Sapphire ATI Radeon 9800Pro @ 425 a 770 (VGA Silencer + Hercules Ramsinky) -- HDD: 2 x Saegate S-ATA 120 GB 7200rpm, 8MB Cashe -- ZDROJ: Levicom X - Alien 500 Watt - Blue – OS: Windows XP Professional
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Ale ne, 56.72 jsem tam mel nainstalovany uz driv a chodily bez problemu, ale nejak to proste zacalo blbnout, stejne uz jsem to vyresil reinstalaci. Ten chalupni PC je nejakej celej divnej. To ten doma je pekne vyladenej a funguje dobre :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“