Instalacia RADEON9800-chyba

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Instalacia RADEON9800-chyba

Příspěvek od JanoF »

nahraval som si refreshfix a ten zblbol cele drivre od grafiky tak som ich odinstaloval a potom znova nainstaloval ale uz to pri instalacii robi chyby
tu je prva
Obrázek
ak ju odkliknem tak potom nasleduje este raz ta ista
Obrázek
potom po odkliknuti je tato
Obrázek
a pri vypere typu instalacie ci uz express alebo custom urobi tuto chybu
Obrázek

a nemozem nainstalovat ovladace ani control panel, stalo sa to niekomu uz

system xpsp1 en,ovladace ati catalist 4.5,potom instalacia tie iste drivre ale aj orig od hercula 4.10
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

no to vypada hodne bidne, zkus obnovit system o par dnu z5 (start->program -> prislusenstvi -> systemove nastroje -> pobnoveni systemu) a pokud to nepomuze tak by bylo asi nejlepsi reinstal, nebo me napada zkus jeste kdyz tak dna driver
0118 999 881 999 119 7253
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

cool.user píše:no to vypada hodne bidne, zkus obnovit system o par dnu z5 (start->program -> prislusenstvi -> systemove nastroje -> pobnoveni systemu) a pokud to nepomuze tak by bylo asi nejlepsi reinstal, nebo me napada zkus jeste kdyz tak dna driver
tento system som instaloval v piatok a obnovit som to skusal dokonca mam aj o&o bluecon xxl ktory ti po kazdom spusteni uroby zalohu systemu a obnovoval som to aj tak nic a uz sa my to stalo ale zaujimave je to ze iba pri originalnych ati ovladacoch pri ovladacoch od hercula nie

rad si vypocujem :roll: aj ine nazory lebo kvoli tym slahnutym catalystom som instaloval 4x po sebe to drbnute xpcko furt ta ista chyba
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

nemohla by to byt nejaka chyba ktoru zapricinuje directx :?
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“