Vypína sa mi monitor

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
martines
Nováček
Nováček

Vypína sa mi monitor

Příspěvek od martines »

Nie casto pri praci s PC sa mi vypne monitor a prestane reagovat aj PC neda sa pouzit ctrl-alt-del. Stane sa to malokedy ale vie to cloveka nastvat ked mam nieco rozrobene. Stava sa mi to ked otvaram obrazkove subory napr. jpg alebo ked kliknem na nejaky link s odkazom na obrazok neviem co s tym.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

to by som videl na nekompatibilitu hardware.Keby bol vadny monitor, pocitac by bezal dalej, takze nim to asi nebude.Napis sem svoju zaostavu a aky mas ten monitor
martines
Nováček
Nováček

Příspěvek od martines »

To je tak robi mi to na mojom novom pc monitor som si nechal stary cize tam by chyba nemala byt a moja zostava je: MB msi pt880 via chipset, pentium 2.8 ghz, sapphire radeon 9800, 256 ram
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Taky bych to hledal jinde, než v monitoru. Paměti? Je dobře zastrčená grafika ve slotu? Ovladače grafiky nebo AGP?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

martines píše:To je tak robi mi to na mojom novom pc monitor som si nechal stary cize tam by chyba nemala byt a moja zostava je: MB msi pt880 via chipset, pentium 2.8 ghz, sapphire radeon 9800, 256 ram
mas moznost vyskusat inu grafiku?Kludne aj nejaky sh*t.A napis pls presne aku mas ramku.Jo a este aky win :wink:
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Shit píše:Taky bych to hledal jinde, než v monitoru. Paměti? Je dobře zastrčená grafika ve slotu? Ovladače grafiky nebo AGP?
ovladacmi to nebude, to bude nieco s hardwarom.Grafiku ma urcite dobre zastrcenu, vsak by mi to zacalo pipat pri starte.Takze budto je vadna grafika, alebo teda napr pamet.Skor by ma zaujimalo AKU ma pamet, pretoze tie PT880 nie su moc rozsirene a ci to ma "compatible"
martines
Nováček
Nováček

Příspěvek od martines »

Pamat mam obycajnu PQI chcel som kupit Apacer ale predavac ma presvedcil ze maju rovnake cipi tak som ju zobral, windows mam XP so service packom, ovladace som skusil 4.3 teraz mam 4.4, to ze sa mi to nestava casto a ked ta len vtedy ked kliknem na obrazkovy subor preto tomu nechapem
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

re->

Příspěvek od DivX »

Mi občas vypadne na 0,5s obraz (do černa..) a pak zase naskočí.. né vždy, ale když jo, tak ještě ktomu dost časot..
Nedávno mi monitor hodil černou barvu, dioda zoranžověla.. a pak sem to musel resnout:(
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
wasser
Nováček
Nováček

Příspěvek od wasser »

Děje se mi něco podobného. Mně se monitor vypíná při spuštění některých her. Když připojim jinej monitor, tak to běhá OK. Sestava- MB Asus mel-B, VGA Nvidia Riva TNT, Celeron 350 MHz.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

wasser píše:Děje se mi něco podobného. Mně se monitor vypíná při spuštění některých her. Když připojim jinej monitor, tak to běhá OK. Sestava- MB Asus mel-B, VGA Nvidia Riva TNT, Celeron 350 MHz.
Není možný, že každej zvládá jiné frekvence?
Nějaké monitory mají ochranu, že pokud nezvládají, vypnou se.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“