poznamkový blok - nefunguje

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

poznamkový blok - nefunguje

Příspěvek od Zbyna »

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neměl takový promlém jako já, protože mi nějak blbně poznámkový blok ve windows... Když si chci zobrazit zdrojový kód nějaké stránky tak se zobrazí jen prázdný dokument bloku a pokud chci otevřít nějaký dokument, který je v bloku, tak se ani neotevře. Na PC mám víc uživatelů, ale těm to neblbne.... Díky :wink:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: poznamkový blok - nefunguje

Příspěvek od JanoF »

Zbyna píše:Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neměl takový promlém jako já, protože mi nějak blbně poznámkový blok ve windows... Když si chci zobrazit zdrojový kód nějaké stránky tak se zobrazí jen prázdný dokument bloku a pokud chci otevřít nějaký dokument, který je v bloku, tak se ani neotevře. Na PC mám víc uživatelů, ale těm to neblbne.... Díky :wink:
no tak si zalohuj svoje veci s toho uzivatela vymaz ho a vytvor noveho trebars toho isteho a nahraj spet zalohu a mas vystarano :wink:
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

no to mě taky napadlo, asi to tak udělám, ale rád bych zjistil v čem je příčinna, abych se tomu příště vyhnul, pokud je to mojí vinou...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nemusis toho uzivatele mazat, staci mu smazat profil a znovu ho prihlasit, nacte se mu default nastaveni
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Dony píše:nemusis toho uzivatele mazat, staci mu smazat profil a znovu ho prihlasit, nacte se mu default nastaveni
ved to mas v podstate to iste aj pri tom mojom rieseni aj pri tvojom by mal vsetko v defaultnom nastaveni ako pri novom uzivatelovi
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

raci jeste nahod scandisk... :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“