Při přehrávání DVD se opožďuje zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
petr kadubec
Nováček
Nováček

Při přehrávání DVD se opožďuje zvuk

Příspěvek od petr kadubec »

Poradí mě někdo, proč se mě opožďuje zvuk při přehrávání DVD. Mám zvukovku SB Live 5.1. V přehrávači WinDVD 4, který jsem dostal ke Combu (TEAK DW-552G) je napsáno, že obsahuje pouze licenci pro dva zvukové kanály :? . Přesto mě to hraje 5.1, po nějaké době se mě ale citelně opozdí zvuk. Pokud to shodím a znovu spustím v té samé pasáži filmu, je to zase na chvíli OK. V sekci ZVUK mám zvoleno „digitální výstup (S/PIIF) na externí procesor“. Při druhé možnosti „Analogová zvuková karta“ nehraje centr, takže to nepoužívám. V sekci VIDEO jsou dvě volby „Použít hardwarové urychlování dekódování“ a „Použít hardwarové urychlování darev“, nevím k čemu to slouží, ale na můj problém to nemělo vliv. Nedávno jsem četl něco o počtu snímků za sekundu, ale to by snad na přehrávání DVD nemělo mít vliv. Zřejmě to bude nějaké nastavení ovladačů ke zvukovce. Pls help me!!!
Celeron 1,7Ghz, 256 RAM, Windows 2000
petr kadubec
Nováček
Nováček

Re: Při přehrávání DVD se opožďuje zvuk

Cošpak se nenajde nikdo, kdo mě dá nějakou radu :(
andrejkn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andrejkn »

Skús sa pozrieť na Windows Update. Myslím, že Microsoft vydal nejaký opravný balík na opravenie tejto chyby. Ja používam k SB Live ovládače KX ( www.kxproject.com ) a k nim sa dá stiahnuť aj táto oprava.
petr kadubec
Nováček
Nováček

Mám nainstalovaný SP4 asi tak 14 dní. Nespozoroval jsem po instalaci žádnou změnu.
Matius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matius »

Priamo na stránky Creative je patch na tento problém.
MATIUS
DFI LP Ultra, Amd Venice 3200+ (2400 MHz), HDD Hitachi 250 GB, GeForce 7800 GTX, Enermax 480W
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“