Celeron 1,7Ghz, 256 RAM, Windows 2000
Při přehrávání DVD se opožďuje zvuk
Moderátor: CageJ
- petr kadubec
- Nováček

-
Při přehrávání DVD se opožďuje zvuk
Poradí mě někdo, proč se mě opožďuje zvuk při přehrávání DVD. Mám zvukovku SB Live 5.1. V přehrávači WinDVD 4, který jsem dostal ke Combu (TEAK DW-552G) je napsáno, že obsahuje pouze licenci pro dva zvukové kanály
. Přesto mě to hraje 5.1, po nějaké době se mě ale citelně opozdí zvuk. Pokud to shodím a znovu spustím v té samé pasáži filmu, je to zase na chvíli OK. V sekci ZVUK mám zvoleno „digitální výstup (S/PIIF) na externí procesor“. Při druhé možnosti „Analogová zvuková karta“ nehraje centr, takže to nepoužívám. V sekci VIDEO jsou dvě volby „Použít hardwarové urychlování dekódování“ a „Použít hardwarové urychlování darev“, nevím k čemu to slouží, ale na můj problém to nemělo vliv. Nedávno jsem četl něco o počtu snímků za sekundu, ale to by snad na přehrávání DVD nemělo mít vliv. Zřejmě to bude nějaké nastavení ovladačů ke zvukovce. Pls help me!!!
- petr kadubec
- Nováček

-
Re: Při přehrávání DVD se opožďuje zvuk
Cošpak se nenajde nikdo, kdo mě dá nějakou radu 
- andrejkn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skús sa pozrieť na Windows Update. Myslím, že Microsoft vydal nejaký opravný balík na opravenie tejto chyby. Ja používam k SB Live ovládače KX ( www.kxproject.com ) a k nim sa dá stiahnuť aj táto oprava.
- petr kadubec
- Nováček

-