Tón

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Smartyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tón

Příspěvek od Smartyn »

Ahoj, mam problem s modem. Pri instalaci systemu se mi bezproblemu sam nainstaluje. Ale pak kdyz se chci pripojit tak nastane onen problem. Vyplnim nazev poskytovatele, zadam telefoni cislo, uzivatelske jmeno,heslo a potvrzeni hesla. To by bylo v poho, nekolikrat jsme overoval spravnost. Ale kdyz se chci dostat na internet tak mi to hodi chybu s tonem. Porad te mi prosim, v cem je chyba??? Dekuji.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Zruš zaškrtnutí "čekat na oznamovací tón".
Kdybys důvěřoval nápovědě Win XP a spustil ji, tak ti pomůže tento problém vyřešit :razz:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Smartyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smartyn »

Diky, tak jsem to zkousel a ukazalo se mi tam: "Neni generovan oznacovaci ton". Zkoussel jsem i zakazat cekani hovoru vytocenim a nic. Porad se nepripojim na internet. Nevim si rady :sad:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Smartyn píše:Diky, tak jsem to zkousel a ukazalo se mi tam: "Neni generovan oznacovaci ton". Zkoussel jsem i zakazat cekani hovoru vytocenim a nic. Porad se nepripojim na internet. Nevim si rady :sad:
ak mas tonovu volbu skus pouzit AT prikaz AT&FS10=100X3+MS=V90 mam to odskusane na vsetkych modemoch s lucent chipsetom Dcom,microcom... ale skorej to vidim na ten pripad ze mate pulsnu volbu a vtom pripade to musis v nastaveniach modemu prepnut s tone na pulse
Obrázek :wink:
Smartyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smartyn »

8-) Diky moc zkusim to, ale nevim presne jak. Nevim jak mam pouzit AT prikaz AT&FS10=100X3+MS=V90. Nevim kam ho mam presne zadat. Radsi vysvetlit jako pro blby :-D Prepinuti mezi tonovou a pulsni volbou jsem zkousel a nic :sad: Diky.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

musíš to zadat jako incializační řetězec modemu - ve woknech je na to kolonka tuším zvláštní nastavení (najdeš ve vlastnostech toho modemu)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ovladacie panely-nastavenia modemu a dalej vid pic...
Obrázek :wink:
Smartyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smartyn »

:-D ... Tak uz to fachci!!!! Moooc DEKUJI :D
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Smartyn píše::-D ... Tak uz to fachci!!!! Moooc DEKUJI :D
a vcom bola chyba :oops:
Smartyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smartyn »

No pouzil jsem AT prikaz AT&FS10=100X3+MS=V90 ... 8) Jeste jednou dik :D
Smartyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém

Příspěvek od Smartyn »

Ahoj, tak mam zas problem s pripoenim. Kamarad si privezl laptopa z USA i s WIN XP a chtel by se zde v cechach pripojit pres modem na internet. Zkouseli jsme to i podle rad a tipu, ktery jste mi poradili pred tim, ale stale mi to nejde. Modem zacne vytacet udela to " tu tu tu" a konec a pak to nic nedela a nevydava zadny zvuk .... Nevim si s tim rady. Porad te mi PLS .. dekuji ;o)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

předpokládám, že ten modem není homologovaný pro ČR - pak prostě nemusí nutně fungovat, třeba to prostě nepude rozchodit, víc rad než při řešení toho Tvého předchozího problému težko dostaneš, takže:

1. fungoval ten modem v USA?
2. co takhle zkusit jiné ovladače?
3. co takhle poslat mailem dotaz na technickou podporu výrobce?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Smartyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smartyn »

Vytaci to v pohode, minuly rok to tady v CR chodilo ale to tam byly 98 a v USA to beha taky v poho .... Je to compaq presario 1400 a ovladace jsem nikde najit nemohl.
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém

Příspěvek od Bajgy »

Smartyn píše:Ahoj, tak mam zas problem s pripoenim. Kamarad si privezl laptopa z USA i s WIN XP a chtel by se zde v cechach pripojit pres modem na internet. Zkouseli jsme to i podle rad a tipu, ktery jste mi poradili pred tim, ale stale mi to nejde. Modem zacne vytacet udela to " tu tu tu" a konec a pak to nic nedela a nevydava zadny zvuk .... Nevim si s tim rady. Porad te mi PLS .. dekuji ;o)
A s jakym hlasenim pokus o pripojeni skonci? Klasicky rozdil ve vytaceni v USA a v CR je cekani na oznamovaci ton, to mate doufam vypnuto.
Toshiba Tecra A6
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“