No jak se dívám na tvuj popisek tak to určitě půjde
Mám ale menší problém------63°C
Jo a koukám že máš ABIT-nevíš co znamená v biosu Delay to Thermal nebo něco takovýho???
Jack O'Neal píše:No jak se dívám na tvuj popisek tak to určitě půjde
Jo a koukám že máš ABIT-nevíš co znamená v biosu Delay to Thermal nebo něco takovýho???
napis presne kde to je v akej sekcii a ko sa to presne vola ja mam v podstate tu istu dosku
Jack O'Neal píše:No jak se dívám na tvuj popisek tak to určitě půjde
napis presne kde to je v akej sekcii a ko sa to presne vola ja mam v podstate tu istu dosku
Je to v ADVANCED CHIPSET FEATURES--DELAY PRIOR TO THERMAL--16MIN
Jack O'Neal píše:to by asi bylo v hardware Monitor ne
asi nie
Nemůžu to vyzkoušet, mám AERO 7 do 4pin MOLEX
Ale koukám že ty máš chladič(box) od intelu tak to můžeš prubnout
P.S. - Přes ty kable skoro nejde vidět deska a jestli ten větrách uprostřed chladí grafiku tak tomu říkám nářez
P.S. - Přes ty kable skoro nejde vidět deska a jestli ten větrách uprostřed chladí grafiku tak tomu říkám nářez
ja to tam mam kvoli tomu ze ked mam zavretu bednu a mam zapnuty komp tak hodinku a hram nejaku gamesku a potom otvorim case a chitim sa toho pasivneho chladica co je z druhej strany GPU tak je vreli ako svina tak som skusal hocico a toto je celkom bore 1x12 my nahana vzduch dovnutra a druha vyfukuje a ta 8micka co tam mam to nejak rozviri a potom to nieje take vrele ani ked ju mam taktnutu no preoste 3R System RULEZZZZZ
Jack O'Neal píše:
ja to tam mam kvoli tomu ze ked mam zavretu bednu a mam zapnuty komp tak hodinku a hram nejaku gamesku a potom otvorim case a chitim sa toho pasivneho chladica co je z druhej strany GPU tak je vreli ako svina tak som skusal hocico a toto je celkom bore 1x12 my nahana vzduch dovnutra a druha vyfukuje a ta 8micka co tam mam to nejak rozviri a potom to nieje take vrele ani ked ju mam taktnutu no preoste 3R System RULEZZZZZ
Ještě se chci zeptat jestli ti deska ukazuje dobře teploty. Mě například CPU idle: 35 C, burn: 67 C (prime95-9 hodin) Na bývalým ASUSu mi to ukazovalo idle: 29, burn max 48 C Bios mám nejnovější
Abitov mi preslo cez ruky naozaj vela ..... a teplotu ktoru hlasia sa mi nie vzdi zda ako 100% objektivna ...... skor naopak ..... v minulosti som vdaka nespravnej teplote na NF7/NF7-S mal aj mnoho problemov ..... ( je vsak pravda ze novsie verzie BIOSu tento problem odstranili.... )
Jack O'Neal píše:Ještě se chci zeptat jestli ti deska ukazuje dobře teploty. Mě například CPU idle: 35 C, burn: 67 C (prime95-9 hodin) Na bývalým ASUSu mi to ukazovalo idle: 29, burn max 48 C Bios mám nejnovější
taketo teplo ty ukazuje aj mne a jeto na 100%presne urcite je to presnejsie ako msi,ecs a pod znacky az nato ze ja mam idle okolo 38-45C burn: aj tych 70C-75C tie teploty su furt inaksie to asi podla toho ako my fuka moja inteligentna skinka zo svedska do vnutra vzduch 3R SYstem RULEZZZ
Jack O'Neal píše:Ještě se chci zeptat jestli ti deska ukazuje dobře teploty. Mě například CPU idle: 35 C, burn: 67 C (prime95-9 hodin) Na bývalým ASUSu mi to ukazovalo idle: 29, burn max 48 C Bios mám nejnovější
taketo teplo ty ukazuje aj mne a jeto na 100%presne urcite je to presnejsie ako msi,ecs a pod znacky az nato ze ja mam idle okolo 38-45C burn: aj tych 70C-75C tie teploty su furt inaksie to asi podla toho ako my fuka moja inteligentna skinka zo svedska do vnutra vzduch 3R SYstem RULEZZZ [/quot
No jistě že 3R SYSTEM RULEZZZ
Dobry den!
chcel by som sa opytat ci na abit is7 ide zalmanCNPSB-7000CU
AK NIE TAK KTORA DOSKA JE V TEJTO CENOVEJ HLADINE ESTE DOBRA MYSLIM NA PRETAKTOVANIE
aisha píše:Dobry den!
chcel by som sa opytat ci na abit is7 ide zalmanCNPSB-7000CU
AK NIE TAK KTORA DOSKA JE V TEJTO CENOVEJ HLADINE ESTE DOBRA MYSLIM NA PRETAKTOVANIE
ano das tam zalmana a tato doska je jedna z tych lepsich na OC