PowerDVD 5 nejede 2.0 zvuk... 5.1 jede

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PowerDVD 5 nejede 2.0 zvuk... 5.1 jede

Příspěvek od Pop »

Poradte prosim.

Chci prehravat DVD a kdyz najizdi logo a menu tak je vsechno se zvukem, pohoda. Kdyz se zacalo prehravat, tak nebyl slyset zvuk. Sel jsem pres setup toho DVDcka a vybral jsem 5.1 zvuk a jede to (mam jenom 2 repraky, takze predpokladam, ze se to nejak downmixne na to stereo). Jak vyberu 2.0 zvuk na to DVDcku tak je proste ticho, video jede, zvuk ne.

Nevite nekdo, co s tim? Diky.

edit:
Ted me napadlo: Je to vypalena kopie. Mohl ten kdo to kopiroval, kvuli uspore mista nebo ja nevim cemu vyhodit tu 2.0 stopu?
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: PowerDVD 5 nejede 2.0 zvuk... 5.1 jede

Příspěvek od JanoF »

Pop píše: edit:
Ted me napadlo: Je to vypalena kopie. Mohl ten kdo to kopiroval, kvuli uspore mista nebo ja nevim cemu vyhodit tu 2.0 stopu?
na dvd niesu stopy cele dvd ci jeto video alebo audio je napalene datovo, tam to nieje tak ako pri audio cdckach ze tam mas stopu1.2.3....a pochybujem ze by ju vidohil lebo to by bola dost slusna babracka
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

No myslim, ze DVDShrinkem nebo necim podobnym to jde, ne?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Zvukovou stopu lze samozřejmě bezproblémů odstranit. Jaké stopy tam jsou zjistíš například v nějakém ripovací programu, třeba SmartRipper. Jinak zkus ještě tohle, pusť film a klepni na obrazovku pravým myšítkem, najeď na položku JAZYK ZVUKOVÉHO DOPROVODU a tam taky uvidíš, jestli máš nějaké možnosti na výběr, když tak to vyzkoušej. Nevím už teď, jak se to jmenuje v anglické verzi, ale je to ta položka nad titulkama (subtitles).
Jinak v nastavení PowerDVD nastav takové reproduktory, které opravdu máš. Jestli máš jenom stereo, tak tam určitě nedávej 5.1.
Bathory
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Tak uz jsem to vyresil. Ta 2.0 stopa byla fakt "odripovana" :)
Mel jsem se podivat a ne hned panikarit :)

Muzete to locknout.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“