Jakou dvouvrstvou vypalovačku II.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Vocko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jakou dvouvrstvou vypalovačku II.
Jakou dvouvrstvou DVD palírnu máte a jak jste s ni spokojení
//Bathory: upravil jsem nadpis, začínají se tu zase množit duplikáty!
//Bathory: upravil jsem nadpis, začínají se tu zase množit duplikáty!
CPU - Intel Core i5-11400 - Arctic Freezer 7 X CO MB - ASUS PRIME B560M-A RAM - 2x Transcend 8GB DDR4 2666 CL19 GPU - MSI nVidia GTX 1060 3GB iGPU - Intel UHD Graphics 730 HDD1 -HSK Hynix PC801 1TB HDD2 - Kingston NV1, M.2 - 500GB CASE - 1stCool STEP 2, USB 3.0, černá ZDROJ - 1stCool White Storm - 450W Monitor - LCD 22" Samsung
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- orange_juice
- Začátečník

-
- kotlik
- Nováček

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Hod nam sem pls odkaz na eshop, kde se prodavaj dvouvrstvý media, kdyz uz jsou na trhu delsi dobu. Dík.Dzin píše:2vrstvá média už jsou na trhu delší dobuKolem 120Kč za kus!
Akorát RW jsou za 700Kč
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S nákupem 2v palírny si počkám, už jen kvuli cenám a pak víme všichni moc dobře,jak sme byli vymyškovaný z klasických DVD palíren před nějakým rokem a kolik jich je nakonec opravdu dobrých a kolik je na ně opravdu dobrých placek.Držitelé licencí (Philips a pioneer) nasadily hodně vysoko laťku na kvalitu 2v médií,tak se dá čekat snaha menších výrobců protlačit na trh ledacos. 
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
- Geo
- Začátečník

Zhruba v breznu jsem na jednom polskem serveru cetl informaci, ze DVD vypalovacky postavene na bazi Pioneer A06 (Pioneer,Teac,Asus), by mely byt schopne po vypusteni odpovidajiciho firmware, vypalovat dvouvrstve. Co nevim je, jestli takovy firmware byl(bude) vypusten. Pokud nekdo mate zminenou vypalku (pripadne OEM na jeji bazi) a mate trochu vic casu nez ja, zkuste se trochu prohrabnout siti, jestli nekde o tom neni nejaka zminka - bylo by docela fajn bezbolestne upgradnout na dual layer. Jam mam toho Teac'a DV-W50D (jedna se OEM verzi zmineneho Pioneera A06), koupil jsem to nekdy v lednu.
ASUS P4P800-Deluxe, P4 2.4/800, DDR 2x256MB/400MHz, Seagate 30GB, WD SATA 200GB, RAID ATA100 2 x WD 80GB
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Ze o tom CDR server nic nevi a ja je take nikde nenaselDzin píše: 2vrstvá média už jsou na trhu delší dobu Kolem 120Kč za kus!
Akorát RW jsou za 700Kč
Myslim si, ze Sony mechanika = LiteOn mechanikaorange_juice píše: na našem trhu jsou momentálně dvě takový mechaniky
první mechanikou je Sony DRU700A
druhou LiteOn SOHW-832S
Obě má CC a cena je těsně pod 6000
budu kupovat asi tu sony
2510 A se jeste neprodava, ale ma byt v prodeji co nevidet, od Plextora je novy akorat model PX-712A, ale ten neumi zapisovat do dvou vrstev, akorat na jednu a to rychlosti 12xkotlik píše: mam pocit ze v prodeji uz je i Nec 2510A a snad i neco od Plextora....
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že jestli to u Pioneera půjde, tak to bude od verze A07 a jeho OEM bokovky ASUS DRW-0804P/D, MEMOREX TRUE8x, TEAC DV W58DK a AOPEN DRW 880/APP. Uvidíme.Geo píše:Zhruba v breznu jsem na jednom polskem serveru cetl informaci, ze DVD vypalovacky postavene na bazi Pioneer A06 (Pioneer,Teac,Asus), by mely byt schopne po vypusteni odpovidajiciho firmware, vypalovat dvouvrstve. Co nevim je, jestli takovy firmware byl(bude) vypusten. Pokud nekdo mate zminenou vypalku (pripadne OEM na jeji bazi) a mate trochu vic casu nez ja, zkuste se trochu prohrabnout siti, jestli nekde o tom neni nejaka zminka - bylo by docela fajn bezbolestne upgradnout na dual layer. Jam mam toho Teac'a DV-W50D (jedna se OEM verzi zmineneho Pioneera A06), koupil jsem to nekdy v lednu.
To KOTLIK: Plextor zatím nic nemá, zatím ...........
Bathory
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- wena
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A jakou ty média mají značku?Dzin píše:Odkaz nevím,ale v Č.Krumlově si je můžeš rovnou koupit
V netových obchodech jsou k sehnání jen DVD-RAM.
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No je fakt ze se vsude pise ze budou az nekdy, a vubec nikde na ne nemuzu narazit, ale ucitel se kterym vecne probirame PC na ne uz nejakou dobu pali, a dokonce mi je i ukazoval. Jenom uz nevim co to bylo za znacku. On z toho prave byl uplne na vetvi ze ma dvouvrstvou palirnu a pali dvouvrstvy media, a ja mu to nechtel verit, tak mi je u´kazal a tak jsem uveril.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
No, ptal sem se tam na 2vrstvou palírnu, doporučili mi tam Nec a pak sem se ptal kolik stojí media a jestli je mají.Řekli mi že 120Kč , tuším že říkali Verbatim, ale nejsem si jist.wena píše:A jakou ty média mají značku?Dzin píše:Odkaz nevím,ale v Č.Krumlově si je můžeš rovnou koupit
V netových obchodech jsou k sehnání jen DVD-RAM.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmm no prave, 120 za dvouvrstvy nebo treba 80 (nebo i min) za dve normalni. A to jsi jeste nenapsal jak moc pomaly jsou, snad to nejsou nejaky 1x, to by byl super dvouhodinovej zapis
az se to trochu slevni tak pak mozna. Aspon to usetri trochu prostoru. Jde o to jaka bude kvalita zapisu a stalost dat. Jsem docela zvedavej jak po par letech bude probihat cteni z druhe vrstvy......snad dobre
- orange_juice
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Matius
- Nováček

No ja som čítal, že sa už teraz dá prepísať firmware na NEC2100/2500, ktorý zmení mechaniku na 2510. Clanok bol niekde na www.cdr.cz
DFI LP Ultra, Amd Venice 3200+ (2400 MHz), HDD Hitachi 250 GB, GeForce 7800 GTX, Enermax 480W
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Proč to neupřesníš, tolik práce to snad nedá:Matius píše:No ja som čítal, že sa už teraz dá prepísať firmware na NEC2100/2500, ktorý zmení mechaniku na 2510. Clanok bol niekde na www.cdr.cz
http://www.cdr.cz/a/10581
Bathory