Odpalili ste nekdo takto disk?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Hyri
Nováček
Nováček

Odpalili ste nekdo takto disk?

Příspěvek od Hyri »

cistil som prech v case potom to zlozim a idem zapnut comp. tuk a nic.len to tak puklo tak skusam znava.nic.a potom ze este skusim raz. videl som len iskre a potom len smrad.odletovala sa nejaka smd sucasta pri napajacom konektore.hodim sem fotku ked ju najdem.je to baracuda 7200.7 160Gb sata[/img]
tommy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

disk

Příspěvek od tommy »

moze to byt redukciou na SATA alebo zdrojom..... :lol:
Case: 3R System R101 Power: ENERMAX EG365AX-VE Motherboard: ABIT IC7-G Processor: Intel Inside Pentium 4 2.6 GHz HyperThreading Memory: Apacer 2x256 MB DDRAM 400MHz CL2 Graphics card: Ati Radeon 9200 ViVo Modem: DeskPorte 56K HDD: Seagate Barracuda 160GB Hitachi Deskstar 120 GB FDD: Teac Combo MSI 48x48x24x12xOS:...MicrosoftWindowsXP LinuxRULEZZZ...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Odpalili ste nekdo takto disk?

Příspěvek od TomV »

Hyri píše:cistil som prech v case potom to zlozim a idem zapnut comp. tuk a nic.len to tak puklo tak skusam znava.nic.a potom ze este skusim raz. videl som len iskre a potom len smrad.odletovala sa nejaka smd sucasta pri napajacom konektore.hodim sem fotku ked ju najdem.je to baracuda 7200.7 160Gb sata
Asi nějakej zkrat na elektronice disku. Reklamaci by měli uznat... Zbytek kompu jede ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Takto jsem odpalil 10GB Seagate. Na vine byl zdroj, strcil jsem ho do zasuvky ani jsem komp nezapl a odpalila se elektronika disku. Nezalohovaneho bohuzel :evil:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

toto je to foto od Hyriho
Obrázek :lol:
tommy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tommy »

zbytok koplu ide. neviem cim to ale je.asi su tie seagaty citlive ale predtym to slapalo od zaciatku.to foto je onicom,robil som to v rychlosti a mal som nervy :evil: . inak ten disk mi uz raz vyreklamovali a stalo sa to znova.napojil som a .... chcem to vyriesit navym zdrojom.ked to vyde :x
Case: 3R System R101 Power: ENERMAX EG365AX-VE Motherboard: ABIT IC7-G Processor: Intel Inside Pentium 4 2.6 GHz HyperThreading Memory: Apacer 2x256 MB DDRAM 400MHz CL2 Graphics card: Ati Radeon 9200 ViVo Modem: DeskPorte 56K HDD: Seagate Barracuda 160GB Hitachi Deskstar 120 GB FDD: Teac Combo MSI 48x48x24x12xOS:...MicrosoftWindowsXP LinuxRULEZZZ...
tommy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hdd

Příspěvek od tommy »

caute reklamacia prebehla v poriaku. Dali mi novy kus!! :twisted: Diki JanoF
Crus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Crus »

Heh, stalo se mi neco mooc podobnyho, viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13296
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“