OCZ 400 2x256CL2 problém na bordu 875P NeoMSI

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
TOMXI
Nováček
Nováček

OCZ 400 2x256CL2 problém na bordu 875P NeoMSI

Příspěvek od TOMXI »

Paměti jse mi hlásí v biosu na 333MHz při default nastavení FSB 2OO zatím netakt.Při loaudu Hight perf. se už přihlásí jako 400 ale comp nestabilní, při hrách skáče do Winu.Zkoušel jsem různý timingy,ale žádný zlepšení.Na 333 stabilita bezproblémová,ale to taky mohli bejt levnější mem. P 4Prescott 2,8HT.MB:MSI 875P Neo ver.2.0.Mem:OCZ 512 Dual400Cl2.HDD Maxtor 12O8Mb. VGA:MSI GF FX5900XT.DVD-R ASUS.DVD-RW LG
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: OCZ 400 2x256CL2 problém na bordu 875P NeoMSI

Příspěvek od JanoF »

TOMXI píše:Paměti jse mi hlásí v biosu na 333MHz při default nastavení FSB 2OO zatím netakt.Při loaudu Hight perf. se už přihlásí jako 400 ale comp nestabilní, při hrách skáče do Winu.Zkoušel jsem různý timingy,ale žádný zlepšení.Na 333 stabilita bezproblémová,ale to taky mohli bejt levnější mem. P 4Prescott 2,8HT.MB:MSI 875P Neo ver.2.0.Mem:OCZ 512 Dual400Cl2.HDD Maxtor 12O8Mb. VGA:MSI GF FX5900XT.DVD-R ASUS.DVD-RW LG
skusal si ich memteste? :? pokus sa ich vyskusat na inom pc
TOMXI
Nováček
Nováček

Příspěvek od TOMXI »

Na Jiným compu nemám možnost v memu OK,Win.Mem.Diagnostiku také,ještě jsem nezkoušel Goldmem.Myslím jestli to nebude deskou i když nemělo by.Naflešnul jsem poslední Bios co tam je/MSI ale změna se projevila jen na teplotě CPU.No asi budu muset jet na 333 dokud nebude novej. :oops:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

TOMXI píše:Na Jiným compu nemám možnost v memu OK,Win.Mem.Diagnostiku také,ještě jsem nezkoušel Goldmem.Myslím jestli to nebude deskou i když nemělo by.Naflešnul jsem poslední Bios co tam je/MSI ale změna se projevila jen na teplotě CPU.No asi budu muset jet na 333 dokud nebude novej. :oops:
tak to hod pri tych nastaveniach co ti to blbne na gm alebo memtest ci zisti nejake chyby :wink:
TOMXI
Nováček
Nováček

Příspěvek od TOMXI »

Dobrá Memtest jel přes hoďku při nastavení DRAM clock 400MHz,FSB 200MHz,Timing 2-3-3-6-4.Chyby=0.Takže opět bez chyby.Já také nevím proč to vylítává je při gamesech.Jinak na práci je to stabil.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

TOMXI píše:Dobrá Memtest jel přes hoďku při nastavení DRAM clock 400MHz,FSB 200MHz,Timing 2-3-3-6-4.Chyby=0.Takže opět bez chyby.Já také nevím proč to vylítává je při gamesech.Jinak na práci je to stabil.
ovladace mas najnovsie? mas aj sp1+zaplaty z netu aky mas directx
TOMXI
Nováček
Nováček

Příspěvek od TOMXI »

Jo to vše co píšeš je OK DX 9.0b,Driver 56.63.Je zajímavé,6e to jede pokaždé jinak někdy vypadne do Win.po 30minutách někdy až po hodině.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

a nieje nieco s grafikou, v biose mas vsetko nastave ohladne grafiky tak ako ma byt ovladace mas ake aka grafika
TOMXI
Nováček
Nováček

Příspěvek od TOMXI »

Grafárna ta maká ,Ovladače ForceW. od verze 53.03 až po 56.63 vyzkoušené u všech stejný problém,tím to asi nebude,protože jak jsem již psal ,když hodím ty OCZety na 333 tak to maká bez sebemenších problémů.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

TOMXI píše:Grafárna ta maká ,Ovladače ForceW. od verze 53.03 až po 56.63 vyzkoušené u všech stejný problém,tím to asi nebude,protože jak jsem již psal ,když hodím ty OCZety na 333 tak to maká bez sebemenších problémů.
no je to zaujimave a su to urcite 400mhz
TOMXI
Nováček
Nováček

Příspěvek od TOMXI »

Taky mě to štve,ty paměti jsou kupované přímo jako KIT DUAL takže jsou od výrobce testované jako pár do dualu /OCZ 400512ELDC-K/jsou to určitě čtyřstovky.Je zajímavé,že kámoš měl úplně stejný problém ikdyž z čipsetem nForce2 se 400mem.,a až po 7 měsících vydala MSI BIOS na K72NDElta který je detekoval v pohodě možná to bude stejné i s tím mým bordem.
Odpovědět

Zpět na „Paměti“