mam bartona 2500+ BOX. Chladic je dost nahlas jede na 4000 ot a chladi na 35 stupni pri zatezi na 42. Nicmene jak pisu, je dost hlucnej. Chci si koupit neco co je potichu, tak do 600,- . Nemate nekdo s tim skusenosti. Jsem koukal po chladicich a jsem zmaten . Je spousty chladicu az do 3500+ jenomze me u nich udivuji maximalni otacky. Maji 2500 otacek a hluk 25 dB, to znamena ze by me jel na 4000 ? Ale to by pak byl jako ten muj BOXovanej, proste hlucnej. Nebo pri tech 2500 ot zvladne to samy co ten muj BOX pri 4000?
no kdyby jsi si to tu trochu pročetl než začneš zakládat nový thready tak by jsi se to všechno dozvěděl. A jo znamená to že ti to ten lepší chladič uchladí stejně při nižších otáčkách a nižším hluku
hocimine nevim jak mas rieseny case a vsetko v nom, ale od vymeny boxu za iny chladic si vela neslubuj, pred nedavnom som riesil stejny problem, vymenil som box za TT Silent Boost (21db) a rozdiel nebol ziadny . Takze skor by som sa pozrel jak moc mas hlucny zdroj, vetraky, grafiku, disk, a hlavne ci mas dobry case z hrubeho plechu. Lebo tie lacne case tak do 2000kc zo zdrojom su shity.
Life is a joke, and it ain't funny. CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified)COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
Archandel píše:od vymeny boxu za iny chladic si vela neslubuj, pred nedavnom som riesil stejny problem, vymenil som box za TT Silent Boost (21db) a rozdiel nebol ziadny
a to mysliš jako z hlediska hluku doufam....
Archandel píše:Lebo tie lacne case tak do 2000kc zo zdrojom su shity.
jo, takže tady má 50 % šity a místo počítačů vysavače jo?
Myslim ze asi vi, že zdrojem hluku je chladič....tudiž nejlepši co muže udělat vyměnit ho za typ, ketrý mu doporučili (pokud ho nesežene, sám bych se přimluvil za Arctic Cooling)
Case je mam z tvrdeho plechu, zdroj fortron 350W 12 cm vetrak, grafarna ma pasiv, pres celou grafarnu (prakticky nehreje), disk neni slyset kdyz vypnu vetrak na procaku.
Premejslel jsem o Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Revision 2 .