asus wl330

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jirka244
Nováček
Nováček

asus wl330

Příspěvek od jirka244 »

mam problem s ap-dapter asus wl 330, ze mi nehce pripojit na ap se stabilním signalem (rssi 16, ale obcas to pripoji i na signal rssi 3.)

wep klic tam zatim nemam. A zajimalo by me co je to preamble- long a short , tak pokud to nekdo ví tak pls napište.
MatthewS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: asus wl330

Příspěvek od MatthewS »

jirka244 píše:mam problem s ap-dapter asus wl 330, ze mi nehce pripojit na ap se stabilním signalem (rssi 16, ale obcas to pripoji i na signal rssi 3.)

wep klic tam zatim nemam. A zajimalo by me co je to preamble- long a short , tak pokud to nekdo ví tak pls napište.
Zdarec tohodle Asusa tu mam na stole a preve ti pres nej pisut tuto zpravu. No takhle hlavni je mas v nem novy frimware? jestli ne tak si stahni fakt to resi dost problemu a dokonce nejnovejsi pridava i podporu hesla :-) No jinak k to Preamble - to mas bud kratkou relaci ( Short ) - dobry pri ruseni lepe prochazi signal no a potom dlouhou relaci ( Long ) - sit bezi rychleji ale v pripade ruseni se brzdi protoze prosti strana hure pobira dlouhe relace. No jinak jde o to jak to myslis s tim signalem? ( jestli se ta sit obcas obevi se slabsim nebo je to jina sit? ) v pripade jine siti si hned na zacatku dej v nastaveni aby se pripojoval pouze do siti uvedenych v tabulce a tu tvoji sit si v zalocke Site suveryty pridej. Pokud ti pada signal tak je to tim ze ma v sobe dve diverzni anteny a prepina mezi nema - coz je docela chyba. Mne to nedela ja ho otevrel a pridelal si ext. antenu takte uz nema moznost si neco prepinat :P Kdyby jsi jeste cokoliv k nemu potreboval vedet klidne se zeptej :wink:
pepa.02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepa.02 »

nak nechapu to prepinani mezi tema antenama, to de jako chvilku jedna a chvilku druhá ? , ja tam mam taky napajenou externí směrovou na ant1 a na ant2 neni nic. sou ty dva vystupi aspin inperancne oddelný ?
pepa.02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepa.02 »

a jeste bych se chtel zeptat co poradne dela to button skaning. Treba kdis sem pripojenej na ap, a to ap na chvliku vypdne, tak to po chvily pripoji znova, ale kdys vypadne ap podruhý tak us se to nepripoji a pisetu porad ze je to pripojeny a pritom neni. skousel sem v tom button skaningu snad vsechny polozky a nikdy se to na púodruhy nepripojilo(teda pokud to ma s tim ten BSkan, spolecnyho)

A da se nak udelat, aby ukazalo to ap vic nes 10 sití ?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“