mam problem s ap-dapter asus wl 330, ze mi nehce pripojit na ap se stabilním signalem (rssi 16, ale obcas to pripoji i na signal rssi 3.)
wep klic tam zatim nemam. A zajimalo by me co je to preamble- long a short , tak pokud to nekdo ví tak pls napište.
asus wl330
Moderátor: Don
- jirka244
- Nováček

-
- MatthewS
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: asus wl330
Zdarec tohodle Asusa tu mam na stole a preve ti pres nej pisut tuto zpravu. No takhle hlavni je mas v nem novy frimware? jestli ne tak si stahni fakt to resi dost problemu a dokonce nejnovejsi pridava i podporu heslajirka244 píše:mam problem s ap-dapter asus wl 330, ze mi nehce pripojit na ap se stabilním signalem (rssi 16, ale obcas to pripoji i na signal rssi 3.)
wep klic tam zatim nemam. A zajimalo by me co je to preamble- long a short , tak pokud to nekdo ví tak pls napište.
- pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a jeste bych se chtel zeptat co poradne dela to button skaning. Treba kdis sem pripojenej na ap, a to ap na chvliku vypdne, tak to po chvily pripoji znova, ale kdys vypadne ap podruhý tak us se to nepripoji a pisetu porad ze je to pripojeny a pritom neni. skousel sem v tom button skaningu snad vsechny polozky a nikdy se to na púodruhy nepripojilo(teda pokud to ma s tim ten BSkan, spolecnyho)
A da se nak udelat, aby ukazalo to ap vic nes 10 sití ?
A da se nak udelat, aby ukazalo to ap vic nes 10 sití ?