Zvýšenie napätia

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Thimy
Začátečník
Začátečník

Zvýšenie napätia

Příspěvek od Thimy »

Mám dosku ASUS P2B-DS na dva slot1 procesori. Mám tam 333Mhz celerony socket370 cez redukcie pretočene na 416Mhz. Na jednej redukcii sa dá menť voltáž tuším od 1,6V-2,4V.Voltáž sa potm mení na oboch. Problém je v tom, že ide nastaviť maximálne 2,1V. Nastavím 2V je 2V, nastavím 2,1V-2,1V 2,2V-2V 2,3V-2,1V 2,4V-2V.Toto robí aj smerom dole proste buď 2V, alebo 2,1V ani viac ani menej.Je chyba v doske, alebo redukcii? Chcel by som ich dostať na 500Mhz a nato potrebujem vačšie napätie. Thimy
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

no chyba moze byt hocokde aj v senzoe ktory ti to napetie mera skus najprv ci ti stupne teplota ked nastavis 2.4V oproti 2.0V a ked nie tak to potom sprav manualne
Thimy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thimy »

Oba pasívi su úplne chladné pri 2V aj ked nastavím 2,4V a myslím, že na 2,4V by išli na 500Mhz v pohode, ale takto keď to len nastavím tak to mrzne. Ako si to myslel s tým "spravoť to ručne" ? Thimy
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

vymenis niejake tie rezistory za ine z nizsim odporom alebo proste pripajkujes medzi rezistor dalsi a pojde vetsie napetie len bachy aby si to neposral
guliver
Nováček
Nováček

Příspěvek od guliver »

Jakou máš revizi desky a jaké používáš redukce ?
Thimy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thimy »

mám reviziu 1.50. redukcie mám nejake noname a na jednej sa dá nastavovať voltáž a 100FSB, alebo auto. kaď tam ta s voltážov nebola ale dal som tam inú tak to mrzlo v POSTe, neviem prečo. Thimy
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“