vadne sektory
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- aj_rade
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
vadne sektory
Zdravim,
mam problem,ze mam na disku (FAT32) vadne sektory,ale pri pouziti scandisku ve WinXP,musim restartovat,ponevadz za chodu mi to rve,ze system pristupuje na disk,mam totiz vadne sektory na disku C,tj.systemovem.Pri pristim spusteni se mi tedy provede kontrola disku,ale vadne sektory jsou na disku stale a bohuzel se mi potom nektere programy chteji instalovat na to misto a pocitac se resetne...chtel bych se zeptat,zda neexituje nejaky programek,ktery dokaze ty vadne sektory skryt,resp.zakazat a mit je jako zaplnene....vim,ze exituje takovy program na formatovani disket,ale ja bych nerad preformatovaval...ale kdyby to byla jedina moznost,tak by to bylo super,takhle se totiz na kompu neda delat..
mam problem,ze mam na disku (FAT32) vadne sektory,ale pri pouziti scandisku ve WinXP,musim restartovat,ponevadz za chodu mi to rve,ze system pristupuje na disk,mam totiz vadne sektory na disku C,tj.systemovem.Pri pristim spusteni se mi tedy provede kontrola disku,ale vadne sektory jsou na disku stale a bohuzel se mi potom nektere programy chteji instalovat na to misto a pocitac se resetne...chtel bych se zeptat,zda neexituje nejaky programek,ktery dokaze ty vadne sektory skryt,resp.zakazat a mit je jako zaplnene....vim,ze exituje takovy program na formatovani disket,ale ja bych nerad preformatovaval...ale kdyby to byla jedina moznost,tak by to bylo super,takhle se totiz na kompu neda delat..
- KuKla
-
- aj_rade
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel mi je neoznaci a tvrdosijne sou jako volne a programy se mi na ne instaluji.
Kdyz to dojde k nim,tak mi to zacne v HDD uplne piskat a pistet jako mys....fakt to nechapu..a asi tak po puil minute marneho snazeni se o nacteni ci zapis na toto misto XP spadnout do Blue dead,ulozi obsah pameti a resetnou se....
Takze neni zadna pomoc ?
Kdyz to dojde k nim,tak mi to zacne v HDD uplne piskat a pistet jako mys....fakt to nechapu..a asi tak po puil minute marneho snazeni se o nacteni ci zapis na toto misto XP spadnout do Blue dead,ulozi obsah pameti a resetnou se....
Takze neni zadna pomoc ?
- xp master
- Čestný člen

- aj_rade
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- KuKla
-
- xp master
- Čestný člen

- Jája
- Středně pokročilý

Pokud jsou na disku vadné sektory ve větším množství než 1 = reklamace
Pokud z různých důvodů nemůžeš reklamovat doporučuju stáhnout z netu diagnostický program od výroce disku, který může pomoct diagnostikovat co disku je (proč blbne).
Pokud z různých důvodů nemůžeš reklamovat doporučuju stáhnout z netu diagnostický program od výroce disku, který může pomoct diagnostikovat co disku je (proč blbne).
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- aj_rade
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- HADiCE
- Začátečník

Občas pomůže
na BAD BLOCKy někdy pomáhá LOW LEVEL FORMAT. Vyzkoušel jsem to na několika hadrech (WD) a ani na jednom se BB "nevrátili".
To že jsou na disku BB ještě neznamená, že je disk nechanicky poškozen.
Někdy se holt prostě radič s hadrem nepohodne
To že jsou na disku BB ještě neznamená, že je disk nechanicky poškozen.
Někdy se holt prostě radič s hadrem nepohodne
- aj_rade
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- KuKla
-
- ZSCS
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
HDD
Resil jsem to u stareho disku tak ze jsem vypocital polohu BB a disk jsem rozdelil a tu vadnou cast jsem nechal jako hiden. Funguje to ale mas rozdeleny disk. 
Sempron (Barton) 3000+ 1,8@2,6GHz EPoX nForce2 Ultra 400, 1024 DDR DCH, 250GB Hitachi,Winfast Leadtek 6600GT, DVD-ROM Asus E616P 16/48x, DVD-RW LiteON 812S, LG F900P 19" , Repro homemade TVM
- aj_rade
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- KuKla
-
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
pokud je podle SMARTu ok, tak jo...protože těhle malých disků je nedostatek a jiný by jsi asi sehnal těžkoSuleky píše:myslite ze kdyz je na starickem WD 3,6GB 5BB ze ho nema cenu za 300,- kupovat ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."