Máte někdo zkušenosti s touhle přídavnou Wi-Fi karticí do ASUS desek?
Model: ASUS Wi-Fi@HOME™ family
Popis: WIFI karta s jednou anténou, access point s Win XP (max. 31 terminálů)
Podporovaný standard:
IEEE 802.11b (11Mb/s WLAN)
Operační frekvence: 2,4 - 2,5GHz
Přenosová rychlost: 11; 5,5; 2; 1 Mb/s
Dosah: a) indoor: 30m b) outdoor: 300m
Síťová architektura: Infrastructure & ad-hoc Network
Zabezpečení: WEP konfigurovatelné 64-bit a 128-bit kódování (možnost 4 uživatelsky-definovatelných klíčů)
Příslušenství: CD ovladače, 1x externí anténa
Podporované systémy: Win 98SE/ME/2000/XP
Jak šlape, jak je kompatibilní s karticama s prism čipama, jestli se dá měnit MAC adresa v registrech atd...
Asus Wi-Fi@HOME family
Moderátor: Don
- ivomir
- Začátečník

Asus Wi-Fi@HOME family
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
- Horageus
- Nováček

-
Nazdarec,
co se týče funkčnosti této Wi-Fi síťovky, tak jsem se sní setkal 2x a nikde si na ni nestěžovaly. S tou MAC adresou si nejsem 100% jist, ale měla by se dát změnit. Acces point funguýje bezproblému (pokud nehodláš dělat WiFi síť pro celé město
tak Ti bohatě postačí) Ve W98 jsme měly drobný problém při instalaci, ale nebyly to SE takže to je mimo mísu. Pod XP by to mělo být uplně bez problémů.
co se týče funkčnosti této Wi-Fi síťovky, tak jsem se sní setkal 2x a nikde si na ni nestěžovaly. S tou MAC adresou si nejsem 100% jist, ale měla by se dát změnit. Acces point funguýje bezproblému (pokud nehodláš dělat WiFi síť pro celé město
- BuBu
- Začátečník

-
Za malo penez malo muziky
koupil jsem si tuhle kartu do P4C800 deluxe a jede v rezimu AP, mam timto zpusobem pripojen notebook, kdyz dam kopiovat vetsi soubor treba film 700 MB, tak ze zacatku to najede slusnou rychlosti zhruba 550 KB/s jenze po chvili to klesne na rychlost zhruba tak mezi 100 az 200 KB/s a po zkopirovani asi tak 200 MB se kopirovani prerusi a total commander hlasi chybu neco jako "sdilena jednotka neni nadale k dispozici" ikdyz spojeni nadale nejak funguje (muzu prochazet adresare na sdilenem pocitaci) ale kopirovani kazdeho dalsiho souboru opet konci neuspechem uz po nekolika zkopirovanych MB. Na strankach vyrobce jsem k tomuto vyrobku nic kloudneho nevycetl a nenasel jsem tam ani nic ke stazeni (teda krome SCRENSAVERU). Rad bych se dozvedel jestli nekdo tento problem nejak nevyresil pripadne jestli nekdo nekde nenasel nejake lesi ovladace. Jestli to vyresit nejde tak to jsou vyhozene penize protoze jako AP to je nepouzitelne.
Intel P4 2,8 GHz|Asus P4C800 Deluxe|2 x 256 MB DDR 400 OCZ 2.5|Asus Radeon 9550 250/200 @ 432/283 bios flash R9600XT|HITACHI 2k250 160 GB 8MB cache SATA|AL Case - Coolermaster Praetorian